![]() |
Fox Tv'de maç izlemek mi?aman ben almıyım arkadaşlar bu ne rezilliktir ya.Sürekli altta büyük büyük reklam pozisyonları göremiyorduk neredeyse.bir de bu sene çok maç izlettircez buradan diyor dua edelimde anlaşma falan olmasın yoksa maçlarımız zehir olur ya. |
Katılıyorum.Fox,tecrübesizliğini belli etti.İstiklal Marşı'nı yayınlamıyarak ... |
iğrenç yha :/ |
getirdiği yorumcular da ha bire fenerbahçe'yi ballandırdılar.. |
santosun rüştüyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu göremedik o reklamlar başa bela |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fox bence sadece boks maçlarını versin gerisine bulaşmasın!.. |
gitmişlerde bir de cem papilayı gtrmşler |
Rezalet.! |
rezaletin daniskası maçı izleyemedim reklamlar yüzünden!!!... |
aynen yaa az sövmedim bi maç izlettirmediler ya iyiki bi maç almışlar hayret bşy yaa |
yarım ekran maç ve ne söylediğini kendisi bile anlamyn spiker.. |
spiker sanki febeliydi gibime geldi;) |
yav herşeye takıyosunuz be ya adamlar zaten kırk yılda bir maç alıyo be bu kadarını da hoş görün . |
Alıntı:
|
Şu maça Fifa kokartlı hakem atarsın. Maçıda Trt1' e verirsin. Ne işi var Fox tv de? Alanyada izlemek tam bir facia oldu. Spiker diye sabah program sunan spikeri falan kullanırlar, yorumcular desen facia. Hani birşeye sinirlenmesen diğer olaya sinirleniyorsun :D. Neyse, Türkiye ligide bitmedi süper kupalarda bitmedi boşverin. Şu transferler tamamlansa da, Şampiyonlar ligine hazır olsak değil mi? Son olarak, hazırlık maçında oynatmadığın Rıdvan' ı süper kupa finalinde köpekbalıklarının ortasına atıyorsun o da güzel.. Hey Allah ım.. |
televizyondan kafamı eğip bakmaya çalıştım o kadar rezaletti sadece futbolcularn kafalarını görebiliyodk reklamlardan O_o futbol heyecanında spikerinde yorumcularında yeri çok büyük ama dünkine spiker demek yanındakilerede yorumcu demek yanlış olr.. helede sadece kırmızı kartı bilen çakma bjkli papilaya ;D |
sürekli maç boyunca fener nasıl gol bulur diye tartıştı reziller |
fox işte...kasıtlı oalark pozisyonarı östermediler ...bu ne ya...hiç bir şey izlenmedi.. o nasıl bir yönetmendir..hiç bi moktan anladığı yok..şu rekmalrı listeleyecen inadını maça çıkan reklam ürünerini almayacan..!!!!!! |
Zavallılık bu, adamlar ne yapacaklarını şaşırmış durumdaydılar çok korktum bi ara izlerken araya dizi film fragmanı koyacaklar diye. |
şifresiz maç izlemenin bedeli bu heralde... |
Katılıyorum |
dün herkes sinir oldu reklamlara, tam anlamıyla saçmalıktı... |
Foxtursunlar gitsinler ya |
bi daha fox sakın futbol maçını almasın rezaletti arkadaşın dediği gibi dün deliye döndüm o reklamlar yüzünden tam pozisyona giriyoruz reklam çıkıyor |
Maçı Show da alsa aynısını yapacaktı. Hepsi için bulunmaz bir fırsat bu ve sonuna kadar kullanıyorlar. |
abi alttan reklam nedir ya deli ettiler dün akşam |
Türkiye`de Saat: 10:02 . |