![]() |
hakem hatalıydı evet net hataları vardı ama siz sonucu boşverin de oyuna bakalım derim ben...gerçekçi olalım beşiktaş dün oyun kuramadı..geriden hep nobreye havadan şişirme..böyle oyun mu olur bea..hepimiz kartalı seviyoruz ama fenerin daha ii pasa ytaptığını daha rganzie old. kabul etmek zorundayız..ben asıl sorum biz ne yaptık futbl adına?? bu hakemlerden çk daha kritik bi soru?? her maçta haem mi dicez..kendi oyunumuza bakalım...koca beşiktaş 1 tane penaltıya mı kaldı ya geçinizz...ortada oyun moyun yok..asıl mesel bu..gerisi andolu takımlarının hakem edebiyatı o kadar.. |
Ortasahada topa basabilen, oyunu açabilen, sağa sola adam kaçırtabilen, ara topu atabilen kimse yoktu. Futbol mu yoktu, sadece mücadele gücü yüksek bir Beşiktaş. Oyun kurma mı yok maalesef. Eğer bir tane adam gibi 10 numaramız olmuş olsaydı febeye sahayı dar ederdik. Oyun tamamen onların sahasında oynanırdı. Bekliycez delgado bey iyileşip gelecek çıtkırıldım haliyle bizi kurtaracak. İnşallah bacağı filan koparda kurtuluruz. |
fenerden iyi isek neden 2-0 yenildik fenerden kötü olsak farkmı yiyecektik yani maçı izledim ilk yarı başabaş oynandı ikinci yarı döküldük dogrusu bu ... orta sahaya bir tane sergen şart beşiktaşa yoksa biz avrupada zor gol atarız bu oyuncularla... |
Defans ve orta alan amelelerle dolu, evet bir inşaatın yapımı için amele olması lazım ama usta lazım, onları yönlendirip işleri bitirtecek bir usta(10) |
Alıntı:
arkadaşlar bobo nobre kıyaslaması yapmayın boşuna bana göre bu takım bobo beşiktaşta kaldıkça boboyu kesemez ama nore her türlü yedek bekler ben boboyu nobreden çok sevdiğimden değil ama gerçek bu takımında bobo varsa nobreyi keser oynar ayrıca nobreye göre avantajı soldada oynayabiliyor.nobre bu yıl büyük ihtimal yedek sağda holosko nihat ilerde tek tello veya bobo solda |
Katılıyorum sorun hakemler. |
tello sahada yok Rüştü hiç güven vermedi 'hakem'i anlatmaya gerek yok zaten velhasıl kelam yenildik :) Bide Sivok'un yaptığı hatayı amatörler yapmazdı |
arkadaslar takım genelde iyi ama dediginiz gibi gercekten bir 10 numaraya ihtiyac var.Bu takım oturmus bir takım o yuzden hic moral bozmaya gerek yok şimdi onumuzde lig var ona bakalım hep beraber imkanı olanlar olimpiyat stadına BEŞİKTAŞIMIZI desteklemeye gidelim.Bizlere yakısan bu biz BEŞİKTAŞ taraftarıyız. |
bu takımın hucumdan yana bı sıkıntısı yok bence asıl sorun bu sene yıne defansta cok basıt hatalar yapıyoruz. ilk yarıda yaptıgımız hatalar netıcesınde yedığımız kontralarda kalecı ıle karsı karsıya kaldılar. yenılen ikinci gol tamamen sıvok'un hatası trıbunden seyrederken bıle sok oldum arkasındakı adam barız kacıyo ortanın ona gelecegı kesın ne dıye adamı bırakırsın sen ? inş. toraman ve ekrem erkenden iyileşirler. |
Defansta arkaya top kaçırdık.Buna bakılması lazım. 10 numara lazım ŞARTTT!!! |
Boşuna demiyoruz ya Bu LİG için Fazla ŞEREFLİYİZ diye... |
Ben galibiyeti haketmediğmiz bir maçta yenildik diye hakemi suçlayamam fazla...İlk yarı da vardı 2 pozisyon, daha da bir şey yoktu...Önce takıma, hocaya bakarım ben..Porto-Lyon-Fb maçları gösterdi ki bu takım zor gol atıyor, ya hoca sistem değiştirecek ya da mutlaka bu takıma transfer yapılacak, yoksa işimiz çok zor, Avrupa'yı geçtim Türkiye'de de zor bu sefer... |
arkadaşlar ben maça anlam veremedimki fenerle biz neyin rövanşı gibi maç yaptık iki kupa almışız bizden büyüğü yok busene ligde kanıtlanmış biz bu ezikleri 4 2 yenerek hakemlerin hatası olmadan kupamızı almışız bidaha bizi karşı karşıya getirmeleri çok saçmaydı kupa zaten bizimdi maç başında yunus yıldırımı görünce neyalan sölim kupa fenerin demiştim ben.ezikler ya nezamn top oynayarak hakederek kupa aldılarki buda yııldırımın hediyesi. |
Alıntı:
Ayrıca anlaşamadığımız bir nokta daha var. Golcü dediğin adam bana göre koşan adam değildir. Koşmasın, gol atsın . Adı üstünde golcü. Nobre 100 km koşsa ne olur. Bi tane ceza sahası yayının oralardan şut çekip gol attığını gördünmü ? Top boşta kalacakda..Nobrenin önünde duracakda .. Dokunacak gol atacak .. Gol Bobo'nun Fener'e attığı gol gibi olur, Lüverpool'A attığı gol gibi olur . Ve Nobre Bobo'dan iyi diyen bi adamla futbol bilgimi tartışmam ben .. Her kafa topuna zıplayıp, iki üç tanesine vurup, onu da rakibe veren .. Koşmaktan başka hiçbişey yapamayan adamın Beşiktaş'da işi yok .. Her Beşiktaşlı futbolcu iyi değildir ayrıca .. Kötü transferler yapamazmı Beşiktaş ? Baki'de mi iyiydi yani .. Gözlerinizi kapatıp yorum yapmayın, hele hele fikirleriniz uyuşmuyor diye insanların futbol bilgisine dil uzatmayın derim ben naçizhane olarak . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=DELLERLİ;1065878]bence takım iyi yolda; -defansif olarak bence hiç bir problemimimiz yok bana göre realmadridden daha iyi defans yapıyoruz.geri dörtlü birbirlerine alıştığında çok daha iyi maçlar çıkaracaktır. -beklerimiz çok süper olmuş özellikler ismailin tarafı çok iyi tecrübelendikçe dahada iyi olacak.. -ortasahada Fink Ernst'in yanına çok yakışmış.cisseden çok daha savaşçı -hucum hattımız zaten mükemmel bobo-holosko-nobre-tello ve en önemlisi nihat formunu yakaladığında ve bu oyuncuları organize edecek bi adam alındığında bu takım kim ne derse desin şampiyonlar liginde iş yapar. Bu gunkü maçta ben takımımı görünce karamsarlığa kapılmadım aksine umutlandım.penaltı olmasaydı eğer maç bizim lehimize olabilirdi.Üstelik takım daha hazır değil. Rakibimiz fenerbahçe bence bu senede hayal kırıklığı yaratacak organize bi atakları yok,bu yıl çok penaltı golu yerler ve kart görürler tabi hakemlerimiz adaletli olurlarsa.yeni transferlerinden dos santos vasattı diğeri vasatın bile altındaydı bizim İsmail-fink onlara göre çatır çatır top oynadı.hakem adil değildi.tabi birazda şansları yaver gitti nobre az farkla dışarı attı yusuf direğe takıldı... Dediğim gibi takımımıza brazda biz güvenmeliyiz bir maçla göklere çıkartmadığımız gibi bir maçlada yerlere vurmayalım.kaldıki bugun rakibe göre güzel futbol oynadık.[/quot Arkadaş çok güzel yazmış bence de oyunumuz fb den 10 kat daha iyiydi hakem ve şans faktörü onlardan yanaydı sadece direk bize verilmesi gereken bir kupayı verdik ama olsun bence önemli olan bu kupa değil güzel oyunumuz du.zaten o kupanın gerçek sahibinin BJK olduğunu herkes biliyor... |
Alıntı:
|
giden süper kupa olsun ya boşverin lig başlıyor tadımızı kaçırmayalım:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dünyada çalım atamayıpta golcü olan tek brezilyalı futbolcu Nobredir. 2.1 milyon ödeniyor ona yazık, yazık, yazık... Boboya yeteri kadar top taşınsa onunla anlaşabilen bi forvet olsa yanında görün bakalım o zaman. |
Ya gerçekten baydı bu Bobô ve Nobre konusu herkesin kendi düşüncesidir saygı duymak lazım ayrıca ikiside Beşiktaş'ın futbolcusu neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki önemli olan Beşiktaş'tır Bobô veya Nobre değil!! |
Önemli olan Beşiktaştır ama bu futbolcularda Beşiktaşı oluşturuyor. Sevinmemize veya üzülmemize onlar sebep oluyor değil mi? |
tabikide futbolcular önemsiz demiyorum ama bu kadar tartışmaya gerek yok yani sanki Beşiktaş febe kavgası yapılıyormuş gibi bir hava var yani;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:09 . |