![]() |
Denizli'ye büyük tepki Süper Kupa finalinde çıkardığı 11 ile büyük tepki toplayan Denizli'ye başta Şeref Yalçın, Ertunç Soğancıoğlu, Kenan Öner ve kongre üyesi nalbur Cengiz Zülfikaroğlu, Denizli'yi çok sert bir dille eleştirdiler. " Yaptırdığı transferler ortada, tüm transferleri kendi menajerlerine yaptırdı ve dünkü maçı hiç önemsemedi. Yıllık üç milyon Euro almasını bilen Denizli, dünkü kupayı da almasını bilecekti. Maç kaybedilmiş kendisi hala kameralar karşısında kahkaha atıyor. Böyle iş mi olur? Ne olursa olsun kaybedilen bir maçın ardından kimse kahkaha atmaz" dedikleri belirtildi. |
bende buna uyuz oluyorum zaten!... herkeze göre önemsiz bir maç önemsiz bir kupa olabilir... ama öyle değil!.. |
bu takımı siz duble şampiyon yaptınız dimi kolpahaber , kökü yalan haberin . Allah aşkına bjk taraftarı yeter ya 1 maç ta bütün transferleri hocayı idam etmeyin . |
bencede önemsemedi maçı bu kupayı gerçekten isteseydi alırdı çok da güzel oynadık ama maçı mahveden hocaydı değişikliklerinden belliydi zaten maçı önemsemediği zaten bu neyin rövanşıydı anlamadım bu maç olmadan bu kupayı biz hakedioduk neolursa olsun bizim olmalıydı kupa |
Asıp kesmeler başlıyacak yakında... Baltalar ele alımak üzere... |
bu kadar mı kolpahaber olur ya. böyle birşey olsa bile bizim yönetimin kalitesi ortada denizli ortada saçma sapan yazıp canımızı sıkma basın |
hic inandirici bi haber deil |
daha neler ya |
kupanın önemlisi önemsizi gibi birşey olmaz müzeye konulacak her kupa tabi ki önemlidir.Fakat tercihlerine saygı duymamız lazım bence. neticede oturmamış bir takım var. |
gene kartalhaber gene beşiktaşımızı karıştırcak bir haber daha her fırsatı değerlendiriyorlar |
Kötü birsey söylemek istemiyorum ama Mod olan böyle haberleri buraya tasimak dogru bulmuyorum..Yani kim inanir böyle kolpahaberlere ve böyle asilsiz haberleri forumu kirletmeyelim.. yanlis mi düsnuyorum..? |
farkettiyseniz burada Beşiktaş ile ilgili bütün haberler mevcut ayrıca kolpa veya değil kesin bir bilgi var mı belki gerçekten böyle bir diyalog oldu bunu kimse bilemez;) |
farkindayim ve her haberi buraya tasirmak dogru bulmuyorum cünkü hic bir konu 1 günden fazla tutmuyor..Yani kimseyle dogru düzgün bir konuda konusamiyoruz ve böyle haberler zaten sallama oldugu belli Ben böyle düsünuyorum tabikii siz daha iyi bilirsiniz ;) |
haber tam bir sallama böyle saçma konuşamazlar zaten adama sorarlar çifte kupayı kim kazandırdı diye :) |
Alıntı:
çok haklısın akıl var mantık var . |
iyi o zaman bir dahakine konuları siz açın hatta moderatörlük başvurusu yapın;) |
Denizli hoca yanına 3 yardımcı daha istiyor fakat kabul edilmedi. Hoca yorgun, bunu bas bas bağırdı, geçen yılın yorgunluğunu üzerinden atamıyor hala. Veya şevki gitti. Ama herneyse , ben gurur duyuyorum onunla. Tarihe geçti, psikolojik olarak takımı hep en iyi şekilde motive etti şampiyon olduk. Tek kızdığım nokta, şu papaz çayırı üzerine stad kurmuşlara prim vermiş olmamız.. Ah be hocam , Rıdvanı başka maçlara saklasaydın keşke... Umarım toraman hemen iyileşir. Şimdilik Erhan Güven ile olmaz bu işler. |
Alıntı:
|
herkez istediği konuyu açabilior bunda bişey ykki... nie gidiosnz kızın üstüne... yalandır kolpadır veya doğrudur yorumunu yaparsın okadar basit ;) |
Alıntı:
Yazmışsın " akıl var,mantık var." Sonra yanıt alınca " gözümüz yok,sende kalsın..." Çok değişken bir yapın var. |
bu öneriyi daha evel bende yapmıştım misal fotomaçtaki haberler için konuşmak gerekirse burda herkes bizim kadar takip etmiyordur belki.. çoğumuz hergün online olsak bile zaman zaman girenler ve zaman yüzünden bizim kadar takip edemeyenler oluyordur mutlaka forumu bu yüzden insanlar fotomaçtaki bir haberi burada görünce gaza gelip tepki falan koyabiliyorlar ama bir çoğumuz biliyoruz ki fotomaçtaki haberler yalan. bu yüzden çok saçma şeyleri foruma taşımamaktan yanayım bende. bu habere gelince konusu açılmayacak bir haber değil. neler neler çıkıyor piyasaya bunlar çok mühim değil önemli olan insanlara yanlış bir haberi burada paylaşıp sanki doğruymuş gibi haber üzerinde yönetime, teknik direktöre veya takıma tepki koymamasını sağlamaktır bence. |
seneye aLman bi t.d gelse süper oLur.. hoenes, magath, löw faLn.. |
Alıntı:
Aynen.Kupanın önemlisi önemsizi mi olur! O bir yana kupa olmasa bile rakip fenev! Dediğin gibi netice de takım oturmamış demek yeterli bir yorum.iyi oynadık.Ama kazanamadık.Futbol bu! |
haber bence yalandır, haberin kaynağı zaten komple yalan biryer. Ancak dünkü maçı kaybetmemizin sebebi %60 yunus yıldırım ise %40 da hocanın laubaliliğidir. 3 hazırlık maçında 4-5-1/4-3-3 türevi oynayıp fbden çok daha güçlü rakiplerle başabaş oynayan takımı aldı komik bir 4-4-2 türeviyle başlttı. sol kanatta her zaman batırmış olan Boboyu sol kanada koydu (tigananın başını yiyen olay buydu), 8 aydır sol kanatta oynattığı Yusufu sağ kanada koydu. yetmedi, tam biz ekran başında Holosko Bobonun yerine girer, Tello da yerine geçer derken Telloyu çıkartıp Holoskoyu aldı. Beşiktaş sahada aynı anda Bobo, Holosko, Nobre ve Nihatla oynamaya başladı. 4-2-4! madem deneme yapacaksın, ondan önceki 3 maçta neden yapmadın hocam? Ondan sonra bilinçsiz taraftar çıkar "Bobo gitsin çok kötü" der, Bobonun nerede oynadığına bakmadan. "Fink neden alındı, vasat" der, Finkin Ernstle beraber 5 fb ortasahasını kontrol etmeye çalıştığını hesaba katmadan. "Tello yetersiz" der, tellonun kendisinin bile nerede oynadığını kavrayamadığını düşünmeden. "Ferrari Zapodan da kötü" der, Ferrarinin ortasahasız bir Beşiktaşın açıklarını kapamaya çalışmasını görmezden gelip. "Nihat bitmiş" der, Nihatın takımla daha 15 dakika oynamış olduğunu, 1 hafta önce askerden geldiğini, sahadaki 4 forvetin içinde pozisyon alamadığını bilmeden. Rıdvanı küçümser, daha Rıdvanın takıma 4-5 gün önce katıldığından, kimseyi tanımadığından habersiz. Dün M. Denizli, sanki İnegölsporla hazırlık maçı yapıyormuşuz gibi davrandı. Madem öyle, maç öncesi açıkla, kupanın hiç bir önemi yok diye, Neciple, Rıdvanla, Orhanla, Korcanla başla. Ha 2-0 yenilmişiz, ha 4-0... Mustafa Hoca istediği hatayı yapar, helal olsun. Ama laubaliliği boşveremiyorum. |
kartalhaber den konu verilmesin - alıntı yapılmasın diye daha önce bir ankette açtım. Bu siteyi boykot ediyorum Katılımın çok olması durumunda bu anketin göz önüne alınmasını talep ediyorum |
Alıntı:
|
olaya bak ya transfer politikasını şimdide denizlinin üstüne yıkmaya çalısıyolar yada kolpa haber :? |
kartalhaber dekilerde herhalde fb yi tutuyorlar habire kolpa haber cikariyorlar. Bence Kupada rakibimiz kadar önemliydi,hemen hocanin üstüne gitmemek lazim,gecen sezon bu hoca deyilmiydi yaptigi degisikliklerle kurdugu takimla bizi cifte kupa sahibi yapan...Son gülen iyi güler arkadaslar... |
Alıntı:
|
Hayat devam ediyor. Bir tek kupayi alamadi diye hiç adama yerden yere vurulur mu? Bu sene 2 tane kupa kazandirdi, onu yapamayanlar da var. Problem Denizli'de deyil'ki, problem hakem'de. Türk hakemleri bence dünyanin en kötü hakemleri. Hiç bir Türk hakemi Dünya Kupasinda, veya UEFA, veya CL de gödünüz'mü? Ben görmedim yani. |
Türkiye`de Saat: 05:48 . |