![]() |
kimin nedediği umrumda diil gerçekleri göüyouz salakmı sanıyo bunlr bizi ya! |
Alıntı:
bnce o pozisyon dışarda gbi yanaL da öyle dedi.. |
ne yüzünü koruması sonuçta eli açık ve top teması var yönlendiriyo topu yani (top herifbalica :D |
Alıntı:
Ayrıca sadece ben değil erman toroğlu , ahmet çakar , ersun yanal ve metin tokatta aynı şeyi söyledi . |
Alıntı:
Daha iyi anlatamazdım.Futboldan anlıyor ama işine geldiği gibi konuşuyor "renkli" bir kişilik yani. |
Bu arada pozisyonların tartışılması bir sonuç getirmiyor.Televizyonda ya da gazetelerde bir takım renkli simaların hafif bıyık altından gülümseyen, kaşlarını emrahımsı yaparak sanki üzülmüş gibi "Beşiktaş'ın penaltısı verilmemiş" deyip gözlerini devirmesini benim için tiksinti dışında bir şey ifade etmiyor. Arkadaşlar testi kırılmış.Nasreddin Hoca'nın dediği gibi "testi kırıldıktan sonra tokat atsam neye yarar?" yunus yıldırımın adı açıklandığında biz bir penaltımızın verilmeyeceğini ve 2 gol yiyeceğimizi arkadaş sohbetlerinde belirttik.Her Beşiktaşlı da eminim bunu "dile getirmese de- hissetmiştir.Bu maça yunus yıldırım "atanırken" gerekeni yapması gerekenler ne yapmışlardır onu sorgulamak lazım.Şunu da ekliyeyim, gs maçına da cüneyt çakır verilecek, maçtan sonra bizlerde bobo kötüydü,tello oranın adamı değil, denizli yanlış yaptı, gsye havadan penaltı verdiler....v.s gibi aynı konulara baştan başlayacağız. |
Alıntı:
|
http://img35.imageshack.us/img35/659...7909840187.jpg Bu Pozisyon Dünyanın Her Yerinde Penaltıdır.Türkiye'de DahiL ama Beşiktaş Hariç Tabi ki ...! Yüz BöyLe Korunmaz . |
Mehmet Demirkol Yusuf ile ilgilide olumsuz şeyler söyledi..Yusufla ilgili ''Yusuf şutmu atar bilinmez,Kafa topunamı çıkar bilinmez''falan deyince ,spikerde ''ya Mehmet sanki Maldonado'yu anlatıyorsun demişti'':D Tabi gsli ya Gs yle ilgili 'rüya takım oldu' der bize gelince bilinmez zaten!... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:48 . |