![]() |
bir maç alırlar biz olduk en büyüğüz havasına girerler..sezon sonu alacakları şey belli bunların..söyletmeyin bana :D |
Bu adam sinirlerimi zıpatıyor, konuşmasına gerek yok, görüntüsü bile yeterli, karaktersiz herif |
Alıntı:
İyi güzel söylüyorsunda dostum ALLAH göstermesin o kazada vefat eden kardeşimizin yakınıda sen olabilirdin. Her parası olan rahatça insanları avucunun içine alıp kendileri özgürce dolaşabiliyor bu ülkede. Bu senin zoruna gitmiyor mu??? Şundan emin ol ki, eğer Emre'nin parası olmasaydı şimdi içeride yatıyordu, ama o profesyonellikten çok parafosyonel. Ve emin ol şunada; çocuğun ailesine parada teklif etmiştir ki-öylede olmuş, hayatı boyunca çocuğun ailesine bakacakmış... Bu nasıl vicdan? Madem öyle çok vicdansal düşünüyor, git içeride cezanı ye (HER SUÇLU VATANDAŞ GİBİ ADALETLİ) sonra git ailesine para teklifinde bulun... Benimde bu ülkenin vatandaşı olarak böyle karaktersiz insanlara bu şekilde tepkilerde bulunmam çok doğal ve normal. Bir başka ülkede olsa bu tarz olaylar, emin ol önce hükümeti sonra adaletini sorgularlar ve bu tarz insanları aralarında barındırmazlar o ülkenin vatandaşları... Ve bende sana soruyorum kardeşim; BİZ VATANDAŞ OLARAK HAKLI VE HAKSIZA GÖRE MUAMELE YAPMASINI, TEPKİ VERMESİNİ NASIL VE NE ZAMAN ÖĞRENECEĞİZ??? Sessizlikler içinde en büyük acıları tatmaya mahkum bir millet olmaya mecburmuyuz!!! |
Alıntı:
Ölümlü bir trafik kazasında kimin ceza alacağına polisin ve bilirkişilerin vereceği rapor belirler onun için raporu bilmeden emre hapis mi yatması lazımdı yoksa rahmetli mi kusurluydu yorum yapamayız herşeye rağmen ülkemizin hakim ve savcılarına güvenmemiz lazım ve değerli hakim ve savcılarımız karar vermeden kimseye KATİL diye bağırmaya yargısız infaz yapmaya hakkımız yok Allah göstermesin herkezin başına gelebilir . Burada emre yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın . Tepki vermek demek hakaret etmek küfretmek yakmak yıkmak demek değildir . |
sizin gibi beleşçi ezik takım yunus yıldırım gibi hak yiyen hakem olmaz olsun.. o kupa hakkımızdı.. |
Alıntı:
|
amannnnn belese kupa aldilar 10 sene sevinirler simdi bosverin takmayin bende cok kizmistim ama simdi gecti sallayin gitsin ne halleri varsa görsünler ;) onlara cevabimizi en gec türkiye kupasinda veririz biz hasretlerine bi sene daha ekledigimiz zaman ;) yine boboyu alip otururlar asaga :D:D bakalim ondan sonra neler uydururlar.. yaniiiii uzun lafin kisasi yine tek eglence belescibahce puhahaha :D |
hangi terLe uLan hakemn teriyLemi |
Arkadaslar serefli insanlar nasildir bilirmisiniz?gecen sezonun sondan bir haftaki önceki maci bjk gs derbisi,bjk 90dakika boyunca hakemin zerre katkisi olmadan sadece sans faktörüyle gs yi 2-1yendi.mactan sonra milyonlarca bjk lida aynen sunu savundu.bu derbiyi sansla kazandik.hakemin yardimiyla degil sadece sansimizla kazandik.evet beyler iste serefli insanlar bunu böyle acikca itiraf eder.benim o galibiyet bircok bjk linin gibi icime hic sinmedi,keske daha iyioynasaydik dedim.ama sereyoksunu vatanhainlerinin kurmus oldugu serefsiz bir kulübün serefsiz oyuncularindan bu sereflice hareketleri bekleyemezsiniz.cünkü dünyanin enserefli adamina fb formasi giydirip sahaya sürün,fb nin suyunu icirin oda yavasca onlara benzer.zeki riza sporel denen vatanhainin torunlarindan tabikide böyle laflar beklenirdi.alinterini hertakim akitir.ama onlarinki alin teri degil kiclarinin teridir,cünkü kiclarindan soguk soguk terler indi hakem o penaltiyi verene kadar,buyüzden cok yoruldular buyüzden terden merden bahsediyolar. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:43 . |