![]() |
Şok!! Rüştü 3 maç cezalı PFDK yaptığı toplantı sonucunda Kaleci Rüştüye Süper Kupa sonrası küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza verdi. Levent Erdoğanada 15 günlük hak mahrumiyeti Fenerasyon çok erken başladı iş çok. Azize söz vermiştiya 3 yıl üst üste şampiyonuz diye. |
bu senede en büyük rakibmiz fenerasyon!ama bizim için farketmez..Bu senede ezip geçicez!!Hakan'a güvenimiz sonsuz..! |
serefsizligin bukadarı!!!.... |
ulan fedarasyon verin bakalım cezaları verin azizeden paraları alıyonuz verin |
bir bakıma hakanın kaleye geçmesi bence daha iyi olacak. Ligin başlarında iyi bir başlangıç yapıp morali üst seviyede olursa ona daha çok ihtiyacımız var..Bence bu kötü durumda bile bizim için kazanç olabilecek bir durum ortada.umarım hakan beni yanıltmaz |
Daha lig başlamadan her türlü tedbiri almışlar; 1-Sezonun ilk maçında sahamız kapatılıyor, 2-Sezonun ilk 3 maçına milli kalecimiz Rüştü olmadan çıkarılıyoruz... 3-Otomatikman almamız gereken süper kupamızı çaldılar,moralimizi bozdular. Ben haksızlık yapanları,hırsızlık yapanları,vicdansızları hiç sevmem. İmdaaaaaat!!!! Namussuzlarla başa çıkabilecek spor idarecileri aranıyor!. |
aşşağılık fenerasyon iyi çalışıyor azizeye , azize nin fenerasyonu varsa Beşiktaşlıların ALLAH ı var . |
Allah Belanızı Versin ... ! Belediye Maçındada Hakan'a Gösterin Kırmızıyı 5 Maçta Ona Verin ! AntaLya Maçındada Korcan'ı atarsınız ;) |
allah sizi bildiği yapsın inşallah neyse hakana güveniyoruz |
ayıp ya hala idda ediyorum rüştü yapmaz böyle şey |
Ey göklerin hakimi! Yeryüzünün efendisi.Kanatlarının altında nice sevdalar yaşadık,nice aşkları yerin iki kat altına gömdük.Yine de ne senden vazgeçtik,ne de seni sevmekten.Gururlan aç kanatlarını yalnız göklerde sağır düzene inat duyur yeryüzüne çığlığını. |
ya boşverim mümkünse rüştü hiç bir maçta oynamasın tam bir sattli bomba zaten şu takıma cordoba gibi kaleci gelmedi....hakan sürekli oynatılsa rüştüden kat kat ii kaleci yan top zaafı yok kornerlerde elimiz yüregimizde olmuyo rüştü bi tane yantop alamıyo yaa.bence çok iyi kalce sürekli o korumalı kaleyi |
yuh ya 3 maç mı ve ayrıyeten dediyse bile hakeme dediğini nerden biliyon maça demiştir hatta kendiside dedi maça dedim diye diyemez mi o da insan sinirleniralla alla ..adiliğinde bölesi:S:I:@ |
Yazıklar olsun... |
bos verin federasyon bu sene erken gösterdi bizle ugrasacagini ona göre takim önlem alsin...hakanimizda cok iyi bir kaleci Rüstüyü iyi temsil edeceginden eminim:) |
Rüştü gibi karakterli oyuncu mu var bu ligde Şerefsz herifler.Yaptılar yapacaklarını yine |
FENERASYON erkenden basladı bızımle uğrasmaya fark etmez bu sene de kurdukları tezgahı oynadıkları oyunu bozacagız ! kalede sıkıntı yok ıkı kalecımızde cok iyi ve formda rustu yok dıye telasa kapılmamak gerek hakanda bu sene oncekı senelere gore daha formda. |
Türkiye`de Saat: 03:30 . |