![]() |
Batuhan istenmiyor Gaziantepspor ile anlaşamayarak Beşiktaş'a geri dönen Batuhan Karadeniz için siyah - beyazlı yönetimin geri adım attığı öğrenildi. Mustafa Denizli'nin bu oyuncunun takımda kalması yönünde yapılan ikna çalışmalarına olumsuz yanıt vermesi üzerine yönetimin, Batuhan'ı yeniden kiralamak için kulüp aradığı belirtildi. Trabzonspor, Bursaspor gibi kulüpler başta olmak üzere çeşitli Süper Lig takımlarından teklifler alan milli oyuncunun sağlık durumuyla Milli Takım doktorlarının bizzat ilgilendiği bildirildi. |
Keşke Beşiktaş'ta kalsa:( |
Batuhan gözden cıkartılmıs belliki |
Batuhan gibi bir oyuncuyu harciyoruz resmen... göz göre göre, bagira bagira Türk futbolunun ilerde Avrupa'da gururu olacak bir oyuncusunu harciyoruz... Bu kadarda olmaz, dedigim gibi: Denizli takimin basinda oldugu sürece, Batuhan'a takimda yer yok... Bu kadar basit! |
ya kadroya alındı batuhan nasıl ıstenmıyor dıye haber cıkıyor? |
Alıntı:
|
Ben hep Batuhan Beşiktaş'da kalsın diye isterdim fakat gerçekten bu yaşda hattini fazla aşıyor.. Belkide medya fazla abartıyor ama BAtuhan bence önce adam olmalı.!!! |
Başkan dün Batuhan için henüz erken diyerek son noktayı koydu,bu sene de Beşiktaşta olmayacak |
1 metreden gol acıran adamımız var ne gerek var 18 yasında yarım sezonda oynadıgı 12 13 macta 9 gol atan oyuncuya |
yazık ya denizli kendi egoları için beşiktaşın geleceğini harcıyor |
Neden istenmediğini bir anlayabilsek... |
Bence Beşiktaş'ın Batuhan'a sahip çıkması gerekir. |
bir kaç sene daha kiralık versinler aferin böyle devam etsinler sonra çocuk yurtdışına gidip yıldız olunca kafanızı çooook vurursunuz.. |
bu batuyu nasil istemiyolar analamiyorum yazik ama gelecek sene insallah kadroda olur |
Alıntı:
|
yahu nobreye gösterilen sabır batuya gösterilse adam gol kralı olur. 1 metreden topa vuramayan nobre takımda yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. |
akıllanır artık neden istenmediği konusunda kendisine çeki düzen verir |
Batuhan gibi adamın var, Nobre ile dert çekiyosun . Tey allam .. |
Denizli haddini bil artık biz beşiktaş taraftarı olarak yıllardır alt yapıdan yetişen bir oyuncuyu şampiyonluklara tercih ettik. bu böylede olacak. Gidip 32 lik yıldırayı seyredeceğime 1 metreden topu kaleye sokma becerisini göstermeyen nobreyi seyredeceğime, sonunda lig sonuncusu olsamda Batuhan-Necip gibi kendi öz değerlerimizi seyretmeyi tercih ederim. Medya gaz veriyor batuhan şunu yaptı bunu yaptı. medya kimin eziklerin cinconların, adamların işine gelmiyor tabi batuhan yıldız olması yazıyorlar. Bizim bjk medyasıda sazan gibi atlıyor hemen. Ya ronaldo her gün kız değiştiriyor yapmadığı kalmıyor ama sahaya çıkıncada işini yapıyor sorun vvarmı yok batuhan ne yaparsa yapsın sahada işini yapsın yeter. Sahada işini yapmazsa o zaman herşeye eyvallah. Adama şans bile vermeden acımasızca eleştirmek artık terbiye sınırlarını zorlamaktır. |
Rooney manuya transfer olduğunda daha çocuktu. haşarıydı ama yetenekliydi. sahip çıktılar. Bugün hangimiz çocuklarımızdan biri yaramaz diye onu eve almamazlık ederiz. Hangimiz onu dışlarız. Yapmayız dimi ona sahip çıkarız bi şekilde zor değil bu. Batuda artık A takımda oynayabilecek düzeyde olduğunu söylediği için bu kadar zorluk çıkartılıyor. Rooney 17 sinde manu forması giyebiliyorsa Batu hayli hayli giyer bu formayı. |
nobre dururken ne isi var batunun takimda...bize gol lazim degil bize kosan mücadele eden defansa gelip top alan ama sut cekemeyen , calim atamayan 1 sezonda 10 golü gecemeyen 1 metreden toplari kaleciye nisanlayan futbolcular lazim .... |
Batuhan bu yıl kadroda yok.Uzatmanın bir anlamı yok bence |
Türkiye`de Saat: 11:27 . |