![]() |
Cisse'ylen Fink'i kıyasladığımda demek istediğim şey buydu işte, Cisse rakip kaleye şut atmaktan çekinirken Fink kaleyi gördüğü her yerden vurabiliyor, iyi de vuruyor, ayağına oturdu mu gol zaten...Zayıf takımlara karşı Fink daha çok ileriyi düşünüp goller atabilir, o yönü var Fink'in, Cisse'den de en büyük artısının bu olduğunu düşünüyordum zaten, 1 de 1 yaptı Fink'te... |
Allah sizi bildiği gibi yapsın azizenin basını. Daha Nihat hazır değil bunlar ne diyor ya? |
Nihat ' ın daha 4-5 macı var sonra görün onu ... |
Çok güzel bir gol attı umarım böyle devam eder:) |
Bal yapamayan forvetlerimiz varken size gol konusunda çok iş düşücek |
gerçektende güzel bir gol attı... ama sevincimikz kısa sürdü... çıkmasınıda anlamadım sahada ne yaptığı belli olmayan nobre 90 dakika sahada kaldı!... |
iyide nihat oynadığı maçlarda hep sonradan girdi! sonradan girdiği maçların hepsinde sahada onla beraber en az 3 tane forvet oyunusu oluyo... bencede nihatın 4 haftaya falan ihtiyacı var... fink gün gittikçe daha çok gözüme girio ;) bravo valla güzel bi goldü |
çok iyi goL attı. ben bjkde böyle bir gol hatırlamıyorum bu oyuncu uzun şutlarda çok etkili olcak toplara çok güzel vuruyo.. maalesf oyun kuramıyo.. fink daha çok defansif orta saha yine 10 numaraya kaLdık.. inş yıldıray gelirde bi haraketlik olur... nihat da boboyla ilk 11 oynarsa çok güzel olcak.. iyi oLdu fink fantezi futbolda da kadroya aLmştm kaptm puanı:D |
Iyi Ki Fink'i Cisse'nin Yerine Aldik. |
Evet Nihat 4-5 Haftaya Anca Kendine Geri Donebilir. |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |