![]() |
Canlı yayına çıkmadı Sezonun açılış maçında Beşiktaş'a attığı golle takımına bir puanı kazandıran İbrahim Akın, yayıncı kuruluşun canlı yanında konuşma teklifini geri çevirdi. İbrahim, "Ben daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş bir oyuncuyum. Şimdi söyleyeceklerim yanlış anlaşılabilir, beni affedin" diyerek röportaj yapmadı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
golü atmasaydın ya :D |
ulan bizim maçlarda ...... yırtıosun bundan daha yanlış anlaşılıcak baska bi durum olabilirmi dingil!!! |
Bu adam komik ya:D Bizim maçlara gelince adam devleşiyor, sonrada açıklama yapmıyor.. |
öle konuşmamakla olmaz, dün akşam ki futbolunu cin con ve eziklerin maçında da görelim... |
dün saha içinde yaptıklarını bizde oynarken ne diye yapmadın ? bu konuda zaten hepimiz seni yanlış anladık konuşsaydın fark etmezdi ibrahim |
profesyonel oynucak tabiki |
profesyonel olduğundan çıkıp konuşma yapacaktı işte. kalkıpta bu tarz açıklama yapmasaydı. |
ulen bizdeyken doğru düzgün top oyamadın bize karşı oynuyosun şimdi :) ama daha bi olgun gördüm ibrahimi gayette iyiydi... bol şans ;) |
Neden konuşmadın,hayret...Kimden çekiniyorsun? |
Beşiktaş'ta kafan karışıktı,psikolojik sorunların vardı.Destek alıyordun. En büyük destekçin de çile çekmeye abone Beşiktaş taraftarlarıydı. Anlaşılan kafan düzelmiş. Ayağın da da bir hal vardı. 2 adımdan boş kale yerine direğe attığın topu hatırlıyor musun? Bu golü bize atabildiğine göre kafanda ,ayağında düzelmiş. Olimpiyat stadının ıslık çalan rüzgarları sana iyi gelmiş. At gözlüklerini atmışsın anlaşılan. Tebrik ederiz. Aynı güzel oyunu GS ve FB maçlarında da bekleriz... Eger o maçlar da yatarsan ... Ne yapalım selam ederiz. |
Bırak bu lafları ganyancı ibo efendi bizdeyken ibb de oynadığın futbol un yarısını oynamadın 4 sene boyunca . |
Ben İbrahim Akın'ı Oldum Olası Sevdim ! Önü Açık olur İnşallah Daha iyi YerLere GeLir :) 4-3 Lük Maçta ki Bazukası Yeter ;) |
Suç İbrahim'de mi Alla Alla :( . Tüm suç bizim yönetimde gençlerin değerini bilmeyen yönetim de İbrahim 4-3 lük maçta 30 m den gol attı ayrıca o sezon Beşiktaş'ı taşıyan oyuncuydu ve çok iyi maçlarda çıkardı hala ne isteniyordu bu adamdan :@ Bir de gelmiş gol atma diyorsunuz hadi ya benim ekmek paramı veren takım adına oynamak suç mu ? |
Senin aklın ancak bu kadar çalışıyor işte..Eğer bu şekilde bir top oynayabiliyorsan kendini Belediye'de harcamayacaksın..Madem Bjk maçlarında güzel oynuyorsun diğer maçlarda neden yoksun? Gecen sene küme düşmekten son anda yırttınız o zaman nerdeydin İbrahim??Sen her Bjk macında süper oyun oyna sonra yat..Valla helal olsun..Seni anlayan anladı artık.. Eğer iyi oyuncuysan çıkıcaksın Belediyenin oynadığı diğer büyük maclarda da güzel oyun oynıcaksın..Biz de diyeceğiz ki bu adam haybeden takımdan gonderildi ama şimdi diyorum ki İyi ki gitmişsin takımdan İbrahim.. |
Alıntı:
|
Yüzü yoktur belki :D |
Çıkmaması bizim taraftara saygısından bence ama o artık o takım için çalışıyo ve o takım için elinden geleni yapmak zorunda..Çıkıp konuşmada yapsa kimsenin birşey söylemeye bence hakkı yok.... |
arkadaşlar biraz mantıklı düşünmek gerek adam pro futbolcu golünü atıcak tabiki çıkıp konşmamasıda çok normal ... |
Adam kötü birşey yapmamış ki.. Bu adama ganyancı deyip itin bilmemneresine sokarsınız, birini de baş tacı yaparsınız. Bizdeyken gençti, sağlıklı düşünemiyordu. Beşiktaş'a karşı hiçbir saygısızlık yapmadı gittiğinden beri. İnşallah şampiyon olur Beşiktaş dedi, taraftarı seviyor İbo. Bende onu seviyorum. Yolu açık olsun. |
zaten bizden giden bize devlesiyor |
choqta thın... |
Helal olsun İbo. Takdir ettim . Oynadığı takım için ter döktü, güzel oynadı, golde attı . Bu kendi takımına olan saygısıdır. Tebrik ederim. Dediğin laf da Beşiktaş'a olan saygısıdır . Helal olsun . |
Bu performansı cincon ve ezik maçlarında da görmek isteriz... |
Eziklere karsıda böyle oynarsın insallah |
konuşsan kaç yazar konuşmasan kaç:D |
hem bizim maçlarda çok ii oynar hem de konuşmaz niye çekinionn... |
inşallah eziklere karşıda bööle oynar.... |
adamın gonlu hala bızde arkadaslr ondan acıklma yapmamıstırr |
Tebrikler İbo.Fakat Beşiktaş'ımın arkasına sığınma gölgesinde bile kaybolursun.:) |
ulan bizdeyken hiç bi varlık gösteremedin şimdi bize karşı oynuyon bizde neden kendini kanıtlamadın |
çnkü ara ara oynayan dsiplinsiz bir oyuncuydu ibrahim oynıcağı maç bize tuttu :) napalım cnm ama ibrahimi taktir ettim bunu düşünmesi güzel bişey |
Türkiye`de Saat: 17:57 . |