RockStar | 09-08-2009 21:36 | Alıntı: ÖLÜMÜNEBJK´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1071730)
iiyi golleri sen atarsın artık golcu bırakmadın takımda adam gibi golcu alıcaklarmı sanki fazla abartma istersen yorumunu sonuçta o formanın altındaki herkes bizim kanımız canımız bir 3 puan gitti diye yerden yere vurucak değiliz top toplayıcı felen dalga geçer gibi yanlış. | Bana mazlum edebiyatı yapmayın kardeşim. Futbolcu gözümde değil benim .. Renklere aşığız sizlere değil diye demedik boş yere ..
Nobre ile şampiyonlar ligine giden takımdan medet uman bi adam değilim ben . Bu kadar basit . Alın Manchester'a, gidin ayağının dibinde durun ya da ne biliyim aşk şiirleri yazın onun için .. Beni enterese etmez . Nobre, Beşiktaş kalitesinde başka bi takımda oynarsa kendimi öldürürüm .. Neden bahsediyosunuz siz ?
Bobocu diyen arkadaşıda anlamıyorum ben Bobocu falan değilim . Bobo gitmek istiosa gönderilmeli diyenlerdenim .
Oraya koyduğun videolara bak, attığı gollere bak sonra bu adamın neyini savunduğunu iyi düşün . Hakaret diyen arkadaşa gelince, kalas gibi demek hakaret demek değildir .
Ben sana Banderas gibisin dersem, Banderas olmassın . Onun gibi düşün .
Nobre'yi savunan taraftara böyle başkan yaraşır . Zapoyu ver Aydını gönder onu bunu harca, Nobre'ye gelince takımda tut .
İlk 11'de başlayacak adama bak ya, gülerler adama .. Şampiyonlar Liginde bu adam ilk 11'de oynarsa büyük rezillik ya, yemin ederim büyük rezillik .
Beşiktaş'ı bu kadar absit oyunculara teslim etme yandaşlığına son verin artık ne olur .. Biri Keita'yı alır biri İspanya gol kralını alır, biz Nobre'ye dünyanın parasını veririz .. Ne farkınız var sizin yönetimden o halde ya .. |