![]() |
Alıntı:
Ben taraftarı ateşlemesinden bahsetmiyorum lafı başka yere çekmeye gerek yok takımı ateşlemek dedim sahada maçı kazanmak için asla vazgeçmeyen sürekli mücadele eden birini görünce belki bazı oyuncular utanır da oynar hani diye söylemiştim. Bak işte Sivok a yıktılar maçı diyosun zaten benim de anlatmak istediğim tam olarak bu. Bir maçı bir oyuncuya yıkıp diğerlerini tamamen temize çıkarıyorsunuz ya işte orda film kopuyor. Ya bir tek ben mi deliriyorum Bobo nun bu hallerine bana ne ya 10 tane güzel gol atıp sahada bir sezon böle delirtcekse bobo bizi ben de onu istemiyorum ya yeminle ekrana giricektim nerdeyse be adam ayağında bir top tut az koş. Tello bi tane güzel pas at be kardeşim. Holosko bir şutun da kaleyi bulsun die hoplayıp zıplarken evet işte nobre kaçırdı ve biz kaybettik dememi mi bekliyorsun. Nobre yi eleştirmeyin demiyorum ben size zaten. Nobre gitse de anlayacaksınız ki bu takımın sorunu forvetten çok pozisyon bulmakla alakalı. Gözünüz kararmış nobre yüzünden gol atamıyoruz sanıyorsunuz. Büyük bir takım böle maçlarda en azından 7-8 tane pozisyon üretmeli ki her iddalı takım böle yapar ve golcüleri bu pozisyonlardan birini gol yapar. Ama biz 2 tane pozisyona sokuyoruz golcü dediğimiz adamları onları da atamayınca dünyanın en yeteneksiz adamı muamelesi yapıyoruz. Nobre nin türkiye liginde en fazla gol atan yabancılardan biri olduğunu inkar mı edicez. Adam altı pas içnde hiç de kolay goller atmıyor boş kale falan değil attıkları sürekli mücadele ediyor hava topuna çıkıyor omuz omuzyken vuruyor yapabildiği en iyi şeyi yapmaya çalışıyor vs vs vs. Kısacası üstüne basarak bir daha sölüyorum bana nobre şöle nobre böle demeyin ben nobrenin çok yetenekli olmadığını da iyi golcü olmadığını da 11 de oynamasının belki de yanlış olduğunu da biliyorum. Ama sahadaki o koşmaktan bile aciz oyuncularımızı görünce emin olun nobre nin koşması bile bana birşey geliyor şu takımda. En azından adam kaybetmeyi kabullenemiyor diyorum. Golü kaçırdım diye kahroluyor adam ya holosko karşı karşıya kaçırdğı gol için çıkıp da bişe diyor mu? Bobo maç boyunca tek bir top taşıyamadım şut girişiminde bile bulunamadım diye düşünüyo mu hiç ? Bu bile nobre nin o formanın içinde ne kadar yürekten mücadele ettiğini gösterir. Size nobrenin iyi topçu olduğunu kanıtlamaya çalışan yok. Nobre o sahada dışlanmayı hakeden son kişidir. |
yemn ediyorum ya siz maçı izlemiyosunuz, ya da futboL biLgisi sizde sıfırrrrrrrrrrrr..! |
Alıntı:
|
arkadaslar niye tartisiyorsunuz anlamiyorum nobrede boboda besiktasimizin futbolculari! bu takim sadece 2 kisiden olusmuyor.. olan oldu evet hatalarimiz vardi mac berabere bitti önümüze bakalim artik.. |
Alıntı:
katılıorum renkdaş bobo ne kadar hoşuma gitsede artık gitme vakti geldi.. kendi ağzıla soyledı gıtmek ıstıyorum die tutmak boşyere olur delgado böyle .... daha ilk maçdan böyle tartışmalar cıkıyo bence daha erken bunları konusacagımıza ismail'i fln konusalım |
Alıntı:
Gitmek isteyen bi adamdan ne verim bekliyosun sen ? Kim istemiş demişsin, Olmpyakos istedi . Nobre'yi kim istedi ? Çorum Kargıspormu ? Bobo kaç paraya alındı ? Ve şu an değeri kaç para ? Aynı şekilde Nobre kaç paraya alındı ? Ve bedavaya versen kim alır şu anda ? Bobo iyi bi transferdi, Nobre kötü bi transfer . Bobo Beşiktaş'ta iyi oynadı, gitmek istiyorsa gönerilmeli buna sözüm yok . Gitmek isteyen adamı tutmak hatadır . Ama Nobre için geçerli değil bu . Çünkü Nobre akıllı bi adam, şunun çok iyi farkında, eğer Beşiktaş beni gönderirse, Beşiktaş kalitesinde bi takımda asla oynayamam . Bu yüzden kalmak isteyecektir, futbolu bile bırakır bizde ellemesen . Nobre'nin videolarını koyan kardeşim, teşekkür ederim . Veysel Cihan yaz Youtube'a izle gollerini, aralarında bi fark görürsen selam ederim . |
Videoları yayınlamışsında içinde bir tane geçen sene kocaelispora uzaktan attığı bir gol var diğerleri hepsi altıpasta bomboş kalıp attığı goller. Yok bir yaratıcılığı yani. Bir tane asisti yok. Boş kaleye abanıp durmuş. Bunun neresi iyi beresi süper golcülük anlamıyorum. |
bobonun eziklere attığı füzeyi, nobre mahalle maçlarında bile atamamıştır:D nobre bu sene her maç ilk 11 oynasa yine de 7 golü geçemz.. |
Nobre yi en iyisi defans a koyalım . Malum çok koşuyor pres yapıyor ya. Forvette verim alamayacağımız belli adamdan... |
Alıntı:
Sen çok biliyosun ya futbolu yeter . bir tek sen anlarsın futboldan sizin bobonuz dünya starı ama her nedense ispanya , italya , almanya , ingiltere ligi takımlarının gözü kör bobo nun o müthiiiiiiiiiiiiişşş yeteneklerini görmüyolar talip olmuyorlar . |
Alıntı:
|
Bobo gitmek istiyorsa gitmeli. Nobre'de top toplayıcı olmalı bu kadar basit . |
Valla herkese helal olsun o kadar güzel tartışmışsınız ki !!! tebriklerimi sunuyorum her birinize... Nedir bu Bobo-Nobre kavgası hangi takımda oynuyorlar kimin için mücadele ediyorlar.. Birisi yukarıayrancısporda diğeride patagonya sporda oynayıyorlarda haberim mi yok.. Yaptığınız yorumlar açıkcası Beşiktaş taraftarına yakışacak şekilde olmamış arkadaşlar.. Burda hepimiz Beşiktaşın iyiliğini konuşmamız gerekirken gereksiz bir Nobre-bobo tartışmasıyla neyi amaçladığınızı anlayamıyorum açıkcası... Unutmamanız gerekir ki Boboda Nobrede bu takımın futbolcularıdır ve yetenekleriyle doğru orantılı olarak bu takım için sahada ter döken oyunculardır... Ve sizler kalkıp bu yorumlarla gerçekten beşiktaşımıza fayda mı sağlıyorsunuz iyice düşünmenizi rica edeceğim.. İş kıyas boyutuna gelecek olursak Nobre'ye karşı çıkılmasında ki sebep esasen aldığı ücrettir ki burdada en büyük hata maalesef yönetimdedir. Nobrenin aldığı 2.3 milyon € nobre ayarında ki bir futbolcu için çok yüksektir kabul ancak unutulmamalıdır ki bu takıma kesinlikle hiçbiyirşey katmadığını düşündüğüm Delgadoya verilen paralardan sonra Nobrenin bu parayı istemesi gayet normaldir. Nobre'ye de hakaret edilmesini anlamak mümkün değildir. Bu adam değilmidir ki yeteri kadar yeteneği olmasa da yetenekleri ölçüsünde takımı için savaşan adam..Ve biz değilmiyiz bizim takımımız savaşmak durumundadır diyen.. Ve yine biz değil miyiz ruhsuz bir şekilde dolaşılmasına tahammül edemeyen şimdi kalkıp Nobre topçu değildir bu takımda yeri yoktur defolsun gitmek demekmidir Beşiktaşlılık... Hiçbirşeye saygı duymuyorsanız terletmiş olduğu formaya saygı duymak zorundayız arkadaşlar..O yüzden forvetlik yeteneklerini bobo ile kıyaslayamayacak olsakda kalkıp bu şekilde yorumlar yakışık kalmamaktadır !!! Aynı nobreci arkadaşlarında Bobo'ya laf etmeleride doğru değildir..Belki Bobo yetenek olarak Nobreden çok daha fazla iyidir bu kabul ama belki kafasının rahat olamaması belkide aldığı ücretten tatmin olmaması gibi nedenlerden ötürü bu yeteneğini yeteri kadar yansıtamasa da Bobo her zaman bu takım için gerekli bir futbolcudur ve biliyoruz ki gününde bir Bobonun tek başına bir maçı alıp götürebilecek yeteneğe sahiptir. Ve son olarak yapılan yorumlarda hakarete varacak cümleler kurmadan saygı çerçevesi içerisinde cevaplar yazılması forumumuz için çok daha iyi olacaktır..Çünkü beşiktaşlılık futbolcuların üzerindedir ve bunu unutmadan yorumlar yapılması gerektiğini unutmayınız... Saygılar... |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nobre isterse her maçta gol atsın..gene yerden yere vurulacak..adam sahanın en iyilerindendi..ama beşiktaşta oynuyorsan o pozisyonu gole çevirmek gerekir o ayrı bir konu..ama genel olarak bakıldığında neden nobreye bu kadar çok yükleniyoruz onu da anlamış değilim.. |
ben yaşım itibariyle beşiktaşta bir çok forvet gördüm...ama bana sorarsanız bobo da nobrede çok sıradan forvetler...ilhan mansız,pascal nouma,ahmet dursun,john carew,amokachi,pancu(luce zamanı)... bunlar gibi forvetler lazım. |
Alıntı:
|
Nobre sansızdı Ama bu sene cok sey bekliyorum ondan |
Alıntı:
Nobre ile şampiyonlar ligine giden takımdan medet uman bi adam değilim ben . Bu kadar basit . Alın Manchester'a, gidin ayağının dibinde durun ya da ne biliyim aşk şiirleri yazın onun için .. Beni enterese etmez . Nobre, Beşiktaş kalitesinde başka bi takımda oynarsa kendimi öldürürüm .. Neden bahsediyosunuz siz ? Bobocu diyen arkadaşıda anlamıyorum ben Bobocu falan değilim . Bobo gitmek istiosa gönderilmeli diyenlerdenim . Oraya koyduğun videolara bak, attığı gollere bak sonra bu adamın neyini savunduğunu iyi düşün . Hakaret diyen arkadaşa gelince, kalas gibi demek hakaret demek değildir . Ben sana Banderas gibisin dersem, Banderas olmassın . Onun gibi düşün . Nobre'yi savunan taraftara böyle başkan yaraşır . Zapoyu ver Aydını gönder onu bunu harca, Nobre'ye gelince takımda tut . İlk 11'de başlayacak adama bak ya, gülerler adama .. Şampiyonlar Liginde bu adam ilk 11'de oynarsa büyük rezillik ya, yemin ederim büyük rezillik . Beşiktaş'ı bu kadar absit oyunculara teslim etme yandaşlığına son verin artık ne olur .. Biri Keita'yı alır biri İspanya gol kralını alır, biz Nobre'ye dünyanın parasını veririz .. Ne farkınız var sizin yönetimden o halde ya .. |
Alıntı:
|
Rockstar: konuyla ilgili degil ama lütfen imzani degistirirmisin? nobre hala besiktasimizin futbolcusu! lütfen! |
Alıntı:
İmzamı dğeiştirmiyorum, özgür bir insanım . Nobre'ye saygım yok, tek saygım o formaya . |
klavyenden çıkanları bilmiyorsan sana daha ne demem gerekir ki ayrıca Beşiktaş'ın futbolcusuna öyle istediğin gibi konuşamazsın tabikide mesajını da silerim uyarırımda bu forumunda bazı kuralları var;) |
Alıntı:
|
Çağla hanım, ben Türkçe yazıyorum ama siz idrak etmekte güçlük çekiyorsunuz. Ben forumun kuralı yok demedim, ettiğim hakareti yazarmısınız dedim. Tekrar diyorum . Bekliyorum, ettiğim hakareti yazarmısınız . Teşekkür ederim . Cimcime hanım . Renklere aşığım, onlara değil . Sizlere saygısızlık etmek istemiyorum . Bunu böyle algılamamanızı rica ederim . Sizlere saygım sonsuz . Şikayetimi yukarıda dile getirdim . |
ben gayet iyi ne dediğini anlıyorum rahat ol ;)yok nobre gitsinmiş yoksa .... başına çarpıp giriyormuş bilmem neymiş bir sürü şeyler tabi siz klavyenizden çıkanları bilmiyorsanız oda sizin sorununuz;) |
Alıntı:
Eğer hakaretten kastınız bunlarsa, tavsiyem şu olucak: Türk Dil Kurumu |
hakaret etmek illa küfür etmek değildir bilmem anlatabildim mi daha ağır sözlerde söyleyerek hakaret edebilirsiniz ayrıca silmem gerekiyordu ki sildim ve eğer bu konuda şikayetçiyseniz buyrun adminlere şikayet edin;) |
Alıntı:
Şikayet etmeyi, edilmeyi seven birisi değilim ufak şeyler için . İyi geceler, kolay gelsin . |
nobreyi istemiyoruz.. |
Benimde istemediğim bir sürü futbolcu var ama maalesef bizim istemememiz fayda olmuyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takım nobresis daha güsel oynar :D:D:D |
Nobre Gitsiiinnnn !!! ^^ |
Yazik arkadaslar cok yazik sizin bu konusduklarinizi biz ilk okuldayken konusurduk,yok bobo daha iyi yok nobre daha iyi bu ne yaa yakisiyormu bu size, sanki baska takimin taraftarisiniz sanki bahsettiginiz futbolcular baska takimin futbolcusu.Hepsi Besiktasin futbolcusu hepiniz Besiktasin taraftarisiniz,her futbolcunu kendine göre özelligi var futbolda defans forvette baslar nobreninde bu özelligi var iyi bastiriyor,cok kosuyor rakibin devansini elinden geldigi kadar oyun kurmasini engelliyor boboda son vuruslarda iyi uzakdan yakindan iyi sutlari var,daha sezonun ilk macindan sonra bu türlü tartismalara girmeye gerek yok cok erken herseyi zamana birakinda bakalim bu ikisi bu sezon neler verecek sonrada elestirirsiniz,gecmise degil gelecege bakin.. |
" Vınn " de geçsin,Nobre.:) |
Türkiye`de Saat: 16:56 . |