![]() |
Alıntı:
Bekliycez 3-4 maçta bi tane boş kaleye atacak sezon toplamında 10-11 tane olacak bitti dimi? Ama koşmuş nobre deli fişek gibi? |
Nobre dünyada bir çalım atarak gol atamayan tek brezilyalı golcüdür. |
nobre nin attığı 53 gol de hiç mi adam gibi gol yok gidin araştırın biraz ama yok olurmu mazide kalmış artık ayıp olur araştırırsanız . |
ewt yok. bana pozisyon yaratıp attığı bi gol söyleimisin bu adamın . Sadece bir tane . |
Alıntı:
|
Kardeş yok işte akıllarda kalan muhteşem akıl dolu bir golü. Olsa sen dersin zaten filan maçta filan adamı geçipte şöyle bir gol. altıpas içinde boş kaleye... 53 golüde böyledir emin ol. Ha bak bir tane var kocaeliye geçen sene atmıştı cezaalanı dışından. tamam bir tane buldum. Zaten sanırım hayatı boyunca cezaalanı dışından attığı tek goldür. Ama yani o gol içinde kalkıpta ben nobre golcüdür demem valla. |
Nobre tek vuruşluk oyuncudur. Altıpasta topa kafayla vurur, ayağına gelenede abanır hepsi bu. Adam geçerek, verkaç yaparak, feyk atarak bir tane gol atamaz. Yeteneği yok buna. |
Alıntı:
neden göremiyorsun nobre futbolun f sini bilmiyor bana nobrenin birtane adam gecip calim atip güzel bir golünü hatirlatsana...ama ben sana bobonun böyle en az 15 - 20 golünü cikaririm...bu arada biz renklere asigiz futbolculara degil bobo da nobrede gelip gecici ama gelen futbolcudan basari bekler taraftar forvetse gol bekler 10 numaraysa asist calim bekler kaleciyse iyi kurtarislar bekler....4 sezonda 20 gol atabilen birisi besiktasin forveti asla olamaaaaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:19 . |