![]() |
Ali Güneş idmana çıktı..!!! http://www.yuklerim.com/uploads/33be95113e.jpg Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından, ligde Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanına, teknik direktör Jean Tigana'nın affettiği Ali Güneş de katıldı.. Tigana, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla yapılan UEFA Kupası 1. tur ilk karşılaşması öncesi, Ali Güneş'i kadro dışı bırakmıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, Galatasaray maçında forma giyen futbolcular, koşunun ardından çalışmayı bıraktı. Öteki oyuncular ise kanatlardan ortalarla gol çalışması yaptıktan sonra dar alanda çift kale maç yaptı. Gribal enfeksiyona yakalanan Kleberson ile sakatlıkları süren İbrahim Toraman, Mustafa Doğan ve Gökhan Zan, antrenmana katılmadılar. İbrahim Toraman ve Mustafa Doğan, fizyoterapist eşliğinde alt sahada çalıştı. Tesislerde tedavi gören Gökhan Zan'ın, Ankaragücü maçında forma giyemeyeceği, İbrahim Toraman'ın ise bu karşılaşmaya yetiştirileceği bildirildi. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak http://www.ajanspor.com/haber/154262 |
takımda şuan kavga en son istenilen şey...ortada hiçbişey yok bölünmelre de gerek yok...herkez o formanın hakkını vermeye çalışsın...tigana başta olmak üzere BJK hocası bunu unutmasın... |
en doğru olan uygulanmış..şuan en son yapacağımız şey iç çekişmeler olmalı.. |
A.Güneş beğendiğim bir oyuncu tekrar takıma dönmesine sevindim... |
İşimiz Ali güneşe Kalmışsa yanmışız.. |
Alıntı:
|
Bu hareket Ali güneşe yapılmış bir güç gösterisidir , aynı hareketi Delgado yapsaydı kadro dışı bırakılırmıydı.Bu takıma verilen bir gözdağıdır ibret olsun diye (Takımda olsada olur olmasada olur) Ali güneşi seçtiler , bunun adınada şov derler... |
Alıntı:
Bende aynen katılıyorum |
Ali güneşe sağ kanatta ihtiyacımız olucak geçen sene iyiydi aslında |
varlığı ya da yokluğu farkedilmiyor ali güneşin,ben bir faydasını görmedim takıma |
affedilmesi iyi olmuş |
keşke gitseydi ben istemiyorum fener artıklarını bu kadroda sanki tandogan ve kurtuluştan fazlası var aynı şekilde m.dogan da gitmeli bunlar yatarak para kazanıyo hemde fenerliler defolsun bu adamlar gözüm görmek istemiyo |
keşke gitseydi ben istemiyorum fener artıklarını bu kadroda sanki tandogan ve kurtuluştan fazlası var aynı şekilde m.dogan da gitmeli bunlar yatarak para kazanıyo hemde fenerliler defolsun bu adamlar gözüm görmek istemiyo |
ali güneş hiçbir maçta kötü oynamaz hiç bir maçtada iyi oynamaz hep aynı şekil orta düzey futbol sergiler. |
tamam ali g. geri döndü artık kesin şampiyonuz!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
bir an önce form tutması lazım |
Alıntı:
|
başımızı ağrıtırdı iyi ki affetmişler of be |
Türkiye`de Saat: 16:06 . |