![]() |
Delgado 'da umut yok Yapılan son görüşmelerin ardından, "Kesinlikle kontratımı dondurmayacağım" diyen ve katı bir tutum sergileyen Arjantinli futbolcudan ümit kesildi. Tedavisini İspanya'da sürdüren ve görüşmeleri babası aracılığıyla yapan Tangocu'nun bir süre sonra İstanbul'a geleceği bildirildi. Delgado, tedavisinin ikinci periyodunu Ümraniye'de geçirecek. Yıllık 2.1 milyon Euro alan Delgado, Ocak'ta hazır olacak |
gönderin şu adamı ya her ne pahasına olursa olsun gönderin ondan bize fayda yok artık zaten şimdiye kadar da bişe görmedik |
Yoksa daha ne duruyor |
of delgadoooo |
alıştık artık elimizde patlayan bir topçu daha 50 + 1 ha elli ha elli bir ne farkeder... BÜYÜK BAŞKAN ÇOK YAŞA!!! deco mu geliyor q7 mi? yoksa ikisinide denizli veto mu etti? Messi mi geliyor şimdi de... |
bir daha kolay kolay oynayamazsın bu takımda.2 senelik paranı alır gidersin |
ne zaman umut ettikki simdi edelim |
Şimdiden söyleyeyim seneye ferraride de aynı durumu yaşayacağız parasını verip göndereceğiz. Menajerler bulmuşlar bizi nerde bir tane fiyasko adam var getirip bize veriyolar. Yani Delgado beye diyecek lafım yok artık adam enayi değil, yatttığı yerden para kazanıyor. Göndersende parasını ödeyecen göndermeyip saçma sapan futboluna katlansanda. Ts maçını izledim Alanzinhoyu izledim. Nerde bizde böyle bir oyuncu |
Verin parasını gitsin. Yönetimin yapmadığı şey deil. |
umut yoksa niye tutuyoruz daha anlamiyorum ya hayret bisey.. |
Türkiye`de Saat: 12:04 . |