RamesooN | 10-08-2009 11:05 | mükemmel..takımla ilgili ne düşünüyorsam aynen yazmış Rüzgar..bizim takım çok iyi bir takım..ben bu ışığı alıyorum..Ligde bizi kolay yenecek bir takım yok..bunu göreceksiniz..sizi bilmem ama ben bu oyuna zaten kanmıyorum..futboldan birazcık anlayan zaten kanmaz..
Geçen sezonda aynı muhabbetler oldu..Bu forumda da oldu..O zamanlar bazı arkadaşlar hatırlar belki..Gs bomba üstüne bomba patlatıyodu..kewell,baros vs..O zamanda söylemiştim hatta baya tartışmalar yaşamıştık..ısrarla söylemiştim,Başarı yıldız transferiyle olmuyor arkadaşlar..olay sahada bitiyo,ne kadar yıldız oyuncun var değil bu işin sırrı..veya ne kadar para harcamışsın değil..Ne kadar takımsın,ne kadar motivesin,ne kadar başarıya açsın,ne kadar istiyorsun,ne kadar saha içinde mücadelecisin,ne kadar saha içinde yardımlaşmayı üst seviytede tutuyorsun, bunlar önemli demiştim..herkes bana gülmüştü..sezon sonu bende o arkadaşlara güldüm..Gs 5. oldu,biz çifte kupalı şampiyon..
sözün özü,her yerde söylüyorum,bu senede şampiyonluğun en güçlü adayı yine Beşiktaştır..bunu görmemek futbola ihanettir.. |