![]() |
Peki ya Delgado;bence forvetin arkasına o geçmeli tabii Ricoyla beraber fakat Delgado forvete daha yakın durmalı Rico biraz ortasahanın ortasına kaymalı maç içerisinde. |
zaten ikisinin de iyi oynamaları biraz da birbirlerine bağlı çünkü birbirlerinin dillerinden en iyi anlayan onlar Rico lider olur ama Delgado veya diğerleri ona yardım etmediği sürece tek başına bişe yapamaz zaten. Ama Delgado en fazla yardım etmesi gereken kişidir çünkü bu ikisinin yapacağı pas alışverişleri çok önemli... |
iyi yapılmış.... |
Ricardinho cok tecrubeli ve cokta iyi bir futbolcu, liderlige yaki$ir. Yalniz birsey söylemeliyimki Delgado'yu hic beyenmiyorum. |
___________________runje_____________________ a.tandogan____g.zan _______i.toraman____deli ibo _______________kleberson______koray___________ burak____________ricardinho________________i.akın ___________________nobre_________________ gitmesi gerekenler:bobo-runje yapılacak takviyeler:türk kaleci-stoper-ön libero-santrafor benim şahsi görüşüm |
yeteneği ve tecrübesiyle zaten bu takımın lideridir,o ve dalgado ikilisi bu görevi üstlenecek harika ikili olacaktır inşallah... |
Beşiktaş ta lider oyuncuya ihtiyaç vardı,en doğrusuda rico nun lider olması. Rico lider vasıflara sahip,maçı çevirebilen ve takımını ateşleyebilen teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. |
__________runje ____________ ___gökhan z______ibrahim t___ ali t________________ibrahim ü. ____koray______ _fahri____ _________delgado_________ burak_____________rico___ __________nobre___________ bu kadro bencede çok iyi. sadece burağın oynadığı bölgede bence kleberson çok daha iyi performans gösterir |
..................................runje........... ........................ ...................gökhan z...............ibrahimt.................... alit.............................................. ...............ibrahim ü. .........................koray.........delgado.... ...................... ..................................rico............ .......................... burak............................................. .............ibrahim a. ................................nobre............. ........................... belki yüz kere yazdım sahaya çıkıncaya kadar da yazıcam. |
Alıntı:
bakın chelseaye Makalele - Essien - Lampard- Ballack 4 üde defansif oyuncu Lampard ve Ballackta her 2 yönde war bu oyunculardan defansa zaten top geçmiyor bizimde böyle 2 ön libero 2 de hem defansif hem ofansif oyuncuyla oynamamız lazım mesela kanatlar defansif olursa bizim yenemiyeceğimiz takım yok ama en kötü ihtimalle 2 ön libero kesin olmalı 2 defansif tamamen Kleberson - Koray |
Türkiye`de Saat: 14:33 . |