![]() |
Bravo Gökhan Zan'a http://i.karakartal.com/images/haber/2005/gokhan018.jpg "Altın Adam" Gökhan Zan! 2006-2007 sezonu ilk 4 haftasının değerlendirmelerine göre Beşiktaş'ın defans oyuncu Gökhan Zan "Altın Adam" seçildi Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nda, Turkcell Süper Ligi'nde ilk 4 haftasının oynandığı Ağustos ayının değerlendirmeye alındığı ilk jüri toplantısı İstanbul'da yapıldı. Kalyon Otel'de gerçekleştirilen ve defans oyuncularının değerlendirildiği toplantıda, jüri üyelerinden 204 puan alan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Zan, "Altın Adam" seçildi. Gökhan Zan'ı 132 puanla Vestel Manisaspor'dan Hakan Balta ve 102 puanla da Galatasaray'dan Rigobert Song takip etti. Değerlendirmede "Ayın Yöneticisi" olarak Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, "Ayın Teknik Direktörü" olarak Vestel Manisaspor'un başarılı çalıştırıcısı Ersun Yanal ve "Ayın Hakemi" olarak ise Galatasaray-Beşiktaş derbisini de yöneten Cüneyt Çakır en çok oyu alan isimler oldular. Toplantıda ayrıca, Türkiye Futbol Adamları Derneği ile Futbol Federasyonu Şike Tahkik Komisyonu Başkanı Yılmaz Tokatlı, Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor Kulübü Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeyyad Kafkas da onur konukları olarak yer aldılar. Kaynak: AA |
Yakisir, En kisa zamanda iyilessin ve defansa gecsin.. |
Yokluğunda neler yaşıyoruz harbiden çok önemli bi oyuncu |
beşiktaşta beşiktaş ruhununa sahip oyuncuların başında gelıyo ankara macında inş oynarsın |
canını dişine takıp oynuyor valla birazda topu oyuna sokma özelliğin geliştirme müthiş olur |
bir de şu sakatlıkları olmasa,çok kral adam ama... inşallah en yakın zamanda düzelir,bakiyi her gördüğümde rahat maç izleyemiyorum |
tebrikler zan geleceğin en iyi defanslarından biriiii tabi daha çalışması lazım :D |
yakışırrrrr |
Senin begenmeyenler utansin, bizim defanstaki gelecegimizdir Gokhan Zan! |
Gökhan herşeyi hakediyor ama birde müzmin sakatlıklaedan kurtulsa da tam verim alabilsek süper olacak hem onun hem de BJK miz açısından. |
Alıntı:
|
tebrikler...İbrahim Toraman bence bir numara da Gökhanda ondan geri kalmıyor...İkisi çok şahane ikili... |
daha çok sıkıntı çekeriz. çok sık sakatlanıyo |
geleceğin yıldızı tebrikler gökhan zannn |
biraz fazla sakatlanıoinş aldığı ödül ona moral werir... |
Birde durmadan sakatlanmasa türkiyenin nestası olacak.. |
gercek bi beşiktas aşığı bunu takımdaki istekli ve azimli oynayışındand görebilioruz... ödül yakışır sonuna kadar böle devam eder inşallah..... |
Alıntı:
Sakatlanan oyuncu ne zaman sorumsuz oluyor anlamiyorum? Bu kronik birseydir, Owen da ayni zamanda 1 ay var 6-7 ay yok, o da mi sorumsuz? |
Gökhan ZAN'ı kutluyorum.Böyle devam ederse ayın değil yılın altın adamı bile seçilebilir.Hem defansif hem ofansif çalışıyor.Gerçekten taktire şahan oynuyor!!! BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM... |
tebrikler gökhan zan a. inş. en kısa zamanda iyileşir. |
gerçekten tebrikleri sunmak laım,o bu takımın geleceği,inşallah sık sakatlanmaz |
Helal G.Zana.Onun gibi her topa kafa sokan kaç futbolcu var.Bide sık sık sakatlanmasa muhteşem olacak |
bu cocuk gerçekten muhteşem ama sanssızlık mı diyelim talihsizlik mi diyelim yoksa ne diyelim bilmiyorum su sakatlıkları yasamasa cook süper olur fiziki yapıdan dolayı sakatlanıyo diyecem ama bunu diyecegim en son kişi olur sakatlılarının sebebi ni bir türlü anlayamıyorum.allah korusun ilhan masnıza dönecek diye korkuyorum onunda futbolunu sakatlıklar bitirmişti zaten |
Alıntı:
Ayrıca ben G.Zan'a sakatlandığı için sorumsuz değil sakat sakat oynayıp sağ baldırındaki 4cmlik yırtığı 15cm'e çıkardığı için sorumsuz dedim. |
Alıntı:
Gecen sene herhangi bir 'kronik' sakatligi yoktu, tamamen sanssiz pozisyonlardi. Bu seneye de sanssiz basladi, bence kendine fazla dikkat etmiyor, kendini korumadan giriyor ve kolay sakatlaniyor. Ayrica Malta macinda onu Fatih Terim zorla 90 dk. oynatti, Konya macinda 10 dakika devam edip oyundan cikmisti, asil sakatligi Malta macinda cikti ortaya. Bir roportajda Fatih Terim Gokhan'in fazla mizmizlandigini ve oynamasi gerektigini soylemisti, simdi bir yerine kina yakmistir Fatih Terim herhalde. |
Alıntı:
|
eee ne de olsa GÖKHAN benim adimi kullaniyor :D HELAL OLSUN SANA GÖKHAN :D |
beşiktaş zamanı gelince gökhandan büyük para kazanacak,her yıl kendini geliştirio,büyük bir takıma gidecek |
Alıntı:
Ben sahsen merak ederim, Gokhan'in sakat oldugu zaten biliniyordu. Rakip Malta ve Gokhan'in yerine mesela Ibrahim Toraman veya Koray oynayabilirdi. Illa hava toplarina hakim birini oynatmak istiyorsa da Cagdas veya Servet'i de alabilirdi, alternatif cok! Sorun sakat oldugunu bile bile Malta gibi bir takima karsi ustelik 90 dakika! oynatmasi ve onun sayesinde Besiktas'in CSKA, Trabzon, Galatasaray gibi onemli maclara Fatoh sayesinde Gokhan'dan yoksul cikmasi. |
Alıntı:
dostcakalin.. |
herhalde aldığı parada yükselecek klüpten böle bir haber okumuştum geçen sene demirören ağırlığını koymasaydı bu adamı ankaraspora satacaktı tigana |
Adam Gibi Adam Gökhan ZaN..! |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |