![]() |
topu oyuna çok geç sokuyor.taraftarın tepkisi ondan.aut atışı kullanacak,ileride 3 e 3 kalmışız,adamlar geri dönememiş..haliyle hakan çok bekleyince taraftar da tepki gösteriyor |
Tepki doğru yerde doğru şekillerde verildiğinde tepkidir..Ama hakanın malum maçlarda ki yediği gollerden dolayı hala tepki verilmesi yanlıştır...sonuçta kimse bunu istemezdi ki hakanında o maçlardan dolayı çok mutlu olmadığı bir gerçektir...Biraz sabır ve güven gösterilecek olunsa belkide Milli takımın değişilmez kalecesi olacaktır... |
Bazı taraftarlarımız garip |
Hakan bırak git Kalıbının adamı değilsin. Geldiğinde de aynı şeyi söylüyordum şimdide aynı şeyi sölüorum. Ankarasporda 2-3 maç iyi maç çıkardın diye bbizimkiler kefal gibi aldı seni.. Beşiktaş Forması sana 3 gömlek büyük gelir... 8-0 gibi rezalet bir hezimeti unutmadık daha.! |
Hakan sus ta işine bak duyma taraftarın sesini kulak asma . |
bune ya herkeste bi sorun var |
tepkinin sebebi basit. futboldan anlamayan o kadar çok adam varki malesef tribünde. biri birine bişey dese hemen koro halinde etrafındakilerde başlıyor saymaya.hakan çok haklı bence. hele ki tepki göstericek en ufak birşey yoktu.acele hareket etmesini düşünen arkadaşlarada şunu sormak istiyorum boşta oyuncu yoksa kaleci ne yapabilir ? takım ileride yerleşmediyse kaleci topu rakibemi atsın yoksa boşamı sallasın ? biz gökhan zan ı aldığı hertopu başı boş ileri vuruyor diye sevmiyorduk.. hakan onu yaparsa iyi kalecimi olacak ? |
hakan beşiktaşta haksızlığa uğrayan bir numaralı futbolcusu bence rüştüyle arasında sadece tecrübe farkı var tepkileri anlayamıyorum.. |
Hakan iyi kaleci bence güvenilmeli destek olunmalı |
yediği goL fiyasko.. |
Türkiye`de Saat: 11:05 . |