![]() |
şampiyon takım yıldız futbolcu alamıyor bu kadar olmaz :S |
arkadas 2 aydir takimin en önemli eksigi 10 numara dedikleri göbege iyi birini alamiyorlar yaa.. bukadarda agirdan alinirmi arkadas,sanki ellerinde 20 tane alternatif varda karar veremiyorlar zaten 2-3 kisi var almak istedikleri.. ver karari pas parayi al sizde rahat edin Traftarda artik.Sampiyonlar ligindede iddali olmak istiyorsan bu isi artik bitirmeleri lazim.. |
bir sezonda bu kadar kar edilipte bir dünya starının alınamamasını gerçekten anlayamıyorum... |
bu yönetim bişe yapamaz... yine olan deco gibi futbolcuların beşiktaşta olma hayalini kuran biz beşiktaşlılara olur....efkara devam yönetim değişmedikçe... |
ya gelırse |
Yaf Edu 2.5 ay sahalarda yokmuş, ezikler gitti Edu'ylan anlaştı ve yolları ayırdı...Olması gerekende bu zaten, bir futbolcu beklenir mi yaf o kadar, onun için Delgado'ylan ne yapıp edip yollar ayrılmalı, yerine de mutlaka biri alınmalı...Ş.Liginden umutlu olmak istiyorsak, heyecanla maçlarımızı beklemek istiyorsak bu 2 hamle yapılmalı bir an önce... |
Deco yu alsak seneye hiç 1 tane transfer yapamayız söliyim çünkü seneye 11 tane yabancı oyuncu olacak takımda.. |
Türkiye`de Saat: 22:16 . |