![]() |
Batuhan baskısı Denizli ile görüşen yöneticiler, tecrübeli hocaya forvetteki sorunu işaret edip "Batuhan'ı oynat" tavsiyesinde bulundu. İstanbul BŞB maçında alınan beraberlik üzerine yönetimden teknik direktör Mustafa Denizli'ye Batuhan baskısı geldi. Yöneticiler, forvette sorun yaşadığını öne süren Denizli'ye "Batuhan'ı oynat" mesajını verirken, Bobo ve Holosko'dan da yararlanamadığını, bu iki futbolcunun takımda mutlaka yer bulmasının gerektiğini ifade ettiler. Batuhan'ın, takıma http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dkatkı sağlayacağını belirten yöneticiler, "Çok genç. Bazı eksik ve hatalı yönleri olabilir. Denizli, psikologtur. Bu sorunu çözer" şeklinde konuştular. Nobre isyanda Öte yandan, forvette yalnız kaldığını iddia eden Mert Nobre, İstanbul BŞB maçında kendisine fazla yardımcı olunmadığını söyledi. Bu sorunların geçici olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Ancak ben sihirbaz değilim. Daha ligin ilk maçı. Beşiktaş bu zorlukların altından kalkar. Forvete bir takviye ile coşarız" diye konuştu. Bu arada teknik direktör Mustafa Denizli'nin berabere biten İstanbul BŞB maçıyla ilgili raporunu yönetime teslim ettiği öğrenildi. |
Nobre Neden Isyanda ? Oynayamadığı İçin mi ? Neden Forvet'e Takviye İstiyor ? Kendisi Yeterli Olmadığı İçinmi ? Neden Nihat , Bobo Varken , Neden iLLa Batuhan ? Batuhan Yeni Sezon için Hazır mı ? Değil ! Batuhan İstediğimiz Forvet mi ? Hayır ! Cok Birsey İstemiyoruz , 34 Maçın 34 'ünüde Kazanalım Demiyoruz , Bu Lig'den de ADALET İstiyoruz , Mustafa Hoca'ya Güveniyorum , İlerleyen Maçlarda Daha güzel Olacağız Insallah. |
nobre forvete takviye istiyormus :D:D hey Allah im yaaa |
Nobre,kendini düzeltsin.Bıraksın bu transferi...:)Bobo'yu hapsetmesin sol tarafa Mustafa Hoca.Geçen seneden daha güçlüyüz.Başarılı olmak zorundayız... |
Nobre sen o yedek kulübesine bi otursan hatta hatta gitsen ben daha çok sevineceğim. Ve Batuhan giyse o formayı o zaman daha da mutlu olacağım |
batuhan ın kiralanacağını demirören serhat uluerenin programında söyledi. ama benim gönlüm batuhanın kalmasından yana bobo yu yollarım hem yabancı kontenjanını açarım 10,5 u da alırım (g.dos santos) |
batuhanın kalmasından yanayım son 10 dk bile oynasa çocuğun yararına . yerli 10.5 numara bulamayız bobo gönderilip yerine 10.5 numara alınabilir batuhanı da 18de tutarsın |
Batuhanı kiralıcaklar sanırsam |
Alıntı:
Neden Forvet'e Takviye İstiyor ? tek forveti 3 kişi tuttuğu için? Neden Nihat , Bobo Varken , batuhan hava hakimiyeti olan ve fizik gücü oldukca iyi? Batuhan Yeni Sezon için Hazır mı ? Değil ! Batuhan İstediğimiz Forvet mi ?iyileşince vazgeçilmez olabilir! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:27 . |