![]() |
Bonservisimi verin G.Antep ile anlaşamayan ve Beşiktaşımızda da Mustafa Denizli'nin gözüne giremeyen Batuhan Karadeniz, son çare olarak Başkan Yıldırım Demirören'den bonservisini istedi. Menajeri aracılığıyla, Demirören'e mesaj yollayan Batuhan, “Başkanım beni ne siz, ne de Mustafa Denizli istiyor. Beşiktaş sayesinde Batuhan oldum. Kimseye saygısızlık yapmadım. Sizin de çocuğunuz, evlatlarınız var. Zaman zaman çocukluk sınırlarını aşmış olabilir, şımarmış olabilirim. Yaptığım hataları siz büyükler affetmeli. Benim futbol oynamam gerek. Oynamadığımda damarlarımdaki kan ısınıyor. Beşiktaş'ta forma giyemeyeceksem sizden rica ediyorum, benim bonservisimi verin gideyim” diye dert yandı. Terim'e borçluyum Siyah beyazlı renklere aşık olduğunu ve bu yüzden de boş mukaveleye imza attığını hatırlatan Batuhan, serzenişine şöyle devam etti: “Beşiktaş'a milyon dolarlara transfer olup, oynamadan giden oyunculardan değilim. Beşiktaş için herşeyimi veririm. Para da istemiyorum. Tek istediğim ilgi. Her çocuk ilgi ve sevgi ister. Türkiye'de beni isteyen bir çok kulüp var. Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Fatih Terim hocamız bana zor günlerde sahip çıktı ve futbola sevgimi daha da perçinleyerek bana güven aşıladı. Belki o olmasaydı intihar ederdim. Beşiktaşlı doğdum, Beşiktaşlı öleceğim.” Karakartal.com |
söyliyecek hiç bir söz bulamıyorum |
Bu çocuğu ne yapıp ne edip kazanmamız gerek.. |
giderse yazık olur bırakmamalılar batuhanı |
nereye batuhan ya saçmalama kiralık verin şu adamı ya adam oynamak istiyor haklı olarak |
gönderirseler eğer yazıklar olsun.. |
böyle bir futbolcuyu harcamak üzereyiz yönetim ve mustafa denizlinin en büyük hatası beşiktaşın geleceğiyle oynuyorlar .. |
Yazık çok yazık... |
çok iyi yapmış bravo Batuhan onlar bu lafların daha ağırlarını hakediyorlar;) |
bir çocuk nasıl harcanır yakında vizyonda |
Gerçekten Artık Tak etti Türkiye liginde 10.olalım istersek ama necipler batuhanlar ali kuçikler emre özkanlar oynasın artık günü kurtarmakla bu ömür bitmez |
Alıntı:
|
kartalhaber e inanmıyurm ama doğru bile olsa batuhan a kızamam yeter ya adama bi şans verin 1 sezon geçirsin disiplinsizlik yaparsa yada beğenmezseniz yollayın |
Batuhan giderse yazık olur :/ |
yalan haberdir ya |
Offf offf...:( |
Batuhan genç oyuncu ve yetenekli neden harcıyorlar bu çocuğu hiç anlamadım... |
eğer bobo giderse batuhan bu sene takımda kalmalı.. hem isteksizliğinden hemde kontenjan yüzünden bobo yu gönderecekler sanırım bu sene bu yüzden batuhana çok ihtiyacımız var.. |
mustafa hoca bildiğini okumaya devam ettikçe biz elimizden giden değerlerin arkasından sadece bakmakla yetiniriz!.... |
ßatuhan qeri kazanıLmaLı ,ancak nasıL dawranacaqıda öqretiLmeLi.. |
eğer yönetim bu cocugu gonderırse var yaa... |
batuhanı satan bizide satar. ya suçun çoğu bizde aslında demekki burdan yazmak yetmiyor . çık inönüye bağır bak nasıl duyarlar. elin adamları 2 yıldız nasıl çıkarırız diye uğraşıyor bizimkilerde elimizdeki yıldızlyarı nasıl harcarız diye uğraşıyor. korkmaya başladım vallahi ben 5 sene sonra çok sevdiğimiz beşiktaş batıp gidecek diye |
:/:/ garip... |
nobre-bobo-holosko =1 batuhan etmez çok değil yakında görürsünüz beşiktaştan gittiği, denizlinin kaprisleri bittiği gün. imza |
böyle kişiliksizlere beşiktaş forması vermesinler ilkönce adam olsun formayı haketsin ancak adam olamıyor bonservisini versinler gitsin ugraşmasınlar..... |
bu kadarda kolay harcayamayız...tmm ben de istemiyorum batuhanı ama kişiliksiz faln deil bnce sadece hataları var o kadar..yabtıı hataların çounu hatta kat kat fazlasını dnyada bissürü yıldız futbolcu yabıor..hepsi kişiliksiz o zmn:DRonaldo bitti en başta...ona bnzer biri gelse itiraz edilmes...ii futbolcu kendini geliştirmeli davranışlarına dikkat edmeyi örenip takıma dönmeli..ii bi para veren olursada (ilerde) satılmalı... |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |