![]() |
"Ben santrfor değil, bir forvetim" Beşiktaş'ın gol yollarında sorun yaşadığı yönündeki eleştirilere, Filip Holosko yanıt verdi. Slovak yıldız, "Daha sezon başındayız ve yeni bir sisteme geçtik. Birkaç maç daha, bu tür problemler yaşanabilir. Ancak bunlar gelip, geçici. Ay sonunda gerçek Beşiktaş sahada olacak. Taraftarlarımız rahat olsun" dedi. Kendi futbol karakteri hakkında da açıklamalar yapan Holosko, "Ben santrfor değil, bir forvetim. Daha çok topu karşı kaleye taşıyıp, pozisyon yaratan ve asist yapan bir yapım var" diye konuştu. Fanatik |
sana güveniyoruz holo |
holo doğru diyosun adamım haklısın ama gol yollarındada gol at yani :) seviyoruz biz böyle şeyleri :D |
eziklere inönüde attığın gol aklımdan hiç çıkmıyor :) |
tamam top taşırsın ama belediye maçında kalecinin üzerine vuruyorsun gol yapman öle pozisyonları senin yakalayacağın pozisyonlar öle pozisyonlar olur zaten |
Yİne Bu sezon BoBo Holosko Nobre en az 10'ar gol atacaklardır |
Olurmu sevgili Filip..:D:D..bazı çok bilmişlere göre gol atamıyorsan bir hiçsin..Nobre gibi sende işe yaramazın tekisin..Go home Filip!..:D:D Filip i alana Nobre bedava... |
hele şükür holosko konuştuda santraforla forvet arasındaki farkı anlattı. nihat holosko bobo bu adamlar forvet bizde santrafor olarak birtek nobre var oda yetersiz bize santrafor lazım elimizde batuhan var ama gören yok. ileride çok adamımız var ne (nihat-holosko-bobo-nobre) diyenlere duyrulur. nobre olmazsa çok zorlanırız en kötü batu lazım |
bu takımda en güvendiğim bi kaç oyuncudan biri helal holoskoma beeeeeeeeeeeeeeee |
Holosko Bu Sezon'da Döktürür :D |
Türkiye`de Saat: 07:25 . |