![]() |
Batuhan'ın talipleri kapıda Kırmızı-Siyahlılar, genç golcü için Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldı. Ancak Es Es'e bir rakip çıktı. Alman Hoffenhaim'ın da yıldız oyuncuya talip olduğu açıklandı Eskişehirspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattığı Batuhan Karadeniz için bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Daha önce yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Es Es'in; Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Mustafa Denizli'nun bu oyuncuyu kadrosunda düşünmemesiyle harekete geçti. Daha önce yaptığı açıklamada, "Beşiktaş olmazsa Eskişehir'de forma giyerim" diyen Batuhan için Almanya'dan da bir talip olduğu öğrenildi. Bundesliga'nın sürpriz takımı Hoffenhaim'den de Kartal'a teklif geldiği ortaya çıktı. Ancak Alman kulübünün genç golcüyü bonservisi ile birlikte renklerine katmak istemesine Siyah-Beyazlılar'ın sıcak bakmadığı kaydedildi. ..Ve söz onda Yaptıkları sürekli gündemde olan Batuhan ise Beşiktaş'tan yanıt beklediğini belirterek, "Şu an yapacağım bir şey yok. Ligler başladı ve hala belirsizlik içinde beklemek beni çok üzüyor" diyerek dert yandı. |
ya verin manisaya arkadaşım şu adamıbiraz pişsin |
ya bi takıma verin kiralık çözün bu işi |
illa kiralık verecekse Es-Es'e gitmesini isterim |
helal olsun size bitirin bu çocuğu |
Bu çocuğun şuan kadroda olması gerekiyor |
Geçen yıl SS' de iyi işler yapmıştı. Bu yıl o takımda oynaması daha iyi olur gibi.. |
Bobo giderse batuhan mutlaka kadroda bulunmalı.Oynarsa ciddi başarı elde edicek bunu kestirebiliyorum. |
yurt dısına kiralayalım |
Kiralık Olarak Verelim Artık.. |
es es de ilk 11 oynayamaz bence baska bı takıma verılmelı |
Ya varya yönetim kafanıza batuhan kadar taş düşsün ne kadar .......... adamlarsınız ya. ya siz çok ............sınız. yada bu çocuğa teklifte bulunan adamlar mal. yada bu çocuğu her katogoride milli takımlara alan adamlar mal. ya al kadroya oynatmadığınhafta gönder rezerv ligine oynasın. eğer kalsın kadroda hepsinden formayı kapmazsa bende adam değilim. |
nobre-bobo-holosko =1 batuhan etmez çok değil yakında görürsünüz beşiktaştan gittiği, denizlinin kaprisleri bittiği gün. |
kiralık olarak gitmeli... artık serdar içinde aynı şeyi düşünüorum(bşktş'n menfaati:Dbnm grşlerim aynı:p:D)artıq.. |
kiralık olarak veirlmeli bir an önce hangi takım olduğu farketmez sürekli oynıcağı takım olsun yeter |
bu çocuk karakterli biri değil disipline gelemiyor yaşıda ufak değil yani 17-18 yaşlarında bu ülkede zor şartlarda ev geçindiren insanlar var boyle karektersizleri beşiktaştan uzaklaştırmaları çok iyi olur istediği kadar kaliteli oyuncu olsun ama ilk önce adam olsun.... |
Bu Adam akıllanmaz... |
Yönetmin elinden gelse çocuğun futbol hayatını bitirecek. |
Takımda kalmalı diye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
karakter farklı şeydir hata farklı şeydir dikkat ltfen biraz daa...ne kadar istemesemde batuyu karakterne laf etmek büyük saygısızlık olR... |
Türkiye`de Saat: 22:48 . |