![]() |
Acı ama gerçek Beşiktaş'ın kadrosunda Matteo Ferrari ve Tomas Sivok'un dışında, şu anda hazır bir stoper bulunmuyor. İbrahim Toraman sakatlığı nedeniyle görev yapamıyor. Ekrem Dağ'ın yokluğunda sağ çizgide oynayan Erhan, stopere çekilemiyor. Bu ortamda, Ümit Milli Takım forması giyen Beşiktaşlı Emre Özkan'ın yüzüne bakan yok... Geçen sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak görev yapan Emre, "A takıma daha güçlü dönmek için hazırım. Beşiktaş savunmasında eksiklik de yaşanıyor, ancak kimse benimle muhattap olmuyor. Doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum. Bu sıkıntılı dönemde milli takıma seçilmem büyük moral oldu. Hocalarıma teşekkür ederim" dedi |
bu çocuk neden kullanılmıyor bunu bir türlü anlamış deilim alt yapımız çöküyo yazık çok yazık |
ya bnde anlamış değilim ki iyi oynamasa tamam bu çocuk iyide oynuyor ya emreyi beğeniyordum ben zor durumda kalındığında bile yararlanılmak istenmiyor o garip bir durum inşallah ilerleyen yıllarda kullanılır bu çocuklar |
mustafa denizli günü kurtarmaya çalışıyor . harcanan oyuncuların haddi hesabı yok sen aydını ver erhanı al resmen saçmalık |
fink oynar öle bi sakatlık felan olursa |
Acilen Ekrem ve Toramanın dönmesi lazım. |
off offf harcayın batuhanları necipleri emre özkanları ali kuçikleri |
fink stoper oynayabiliyor gerekirse ernste oynar |
ha bu arada sağ bekimizde stoper oynuyor |
Alt yapıda ki gençleri kullanamadık borçta çok yükseldi. Neyse Gökhan ve Sergen bir yolunu bulur A takıma yollar genç kartallarımızı. Yeter ya, Serdar Özkan ile ilgileneceklerine herkesin bas bas " A takıma alınnnn" diye bağırdığı Paf oyuncuları ile ilgilensinler... |
Türkiye`de Saat: 03:49 . |