![]() |
Gözler Yerli 'Kaka' da http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm679995.jpg ‘Yerli Kaka’ olarak lanse edilen Beşiktaş’ın yeni transferi Onur’un sergileyeceği performans merakla bekleniyor. Geçirdiği küçük operasyonun ardından düz koşulara başlayan Onur’la, Mustafa Denizli de yakından ilgileniyor. 19 yaşındaki genç futbolcuya özel egzersiz programı uygulanırken, yıldız futbolcunun bir an önce takıma katılması bekleniyor. Teknik direktör Denizli, tıpkı İsmail Köybaşı gibi, Onur’un da A Milli Takım’a seçileceğini düşündüğünü dile getirdi. |
hadi bakalım onur göster kendini |
Göreceğiz,yakında. |
Herkesin eline geçmeyecek bir fırsattır.Göster kendini! |
Alıntı:
|
gerçekten merak ediyorum oynasada izlesek :) |
inş. tutar |
insallah dedikleri gibi vardır en azından muhammedden sonra yeni bir playmaker'ımız olur |
hadi bakalım..bizden de bi messi kaka çıksa ne isteris başka... başka yerlere dalmadan geliştir futbolunu sevgilisi ol tribünleriN... |
haydi hayırlısı...nurilerle yıldıraylarla uğraşacağımıza elimizdeki genç oyunculara yönelsek bi sorun kalmayacak belki de...sabırla şans vermek lazım... |
Alıntı:
ıns. kalmıssak abıcımm haca gıdelımmmm belkı dualrımız kabul olurrr |
Oynatmazsan adisin denizli. |
ahh bi oynatsa şu çocuğuu |
oynatacaktır merak etmeyin..kolay değil anadolu'nun bağrından, bilmem kaçıncı ligden gelipte çift kupalı şampiyon takımda oynamak..sabır.. sezona biraz yorgun ve stresli başladığını gözlemlesem de ben Denizli'ye inanıyor ve güveniyorum. |
serdar özkan gibi olmaz işallah. |
Alıntı:
|
Hayirlisi.. Insaalah cok basarili olur. |
Alıntı:
|
:(:(off serdar yüzümü kara çıkarcan galiba..nerden gvendim ßilmemki:( :D |
Hayirlisi.. :) |
hadi hayırlısı inşallah:) |
hadi bakalim allah mahcup etmesin |
umarim saglam bir futbolcu cikar yoksa yine bos hayaller olur gelecek icin |
Türkiye`de Saat: 07:13 . |