![]() |
yeter y.d. yeter Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bu yazıyı yazıp yazmamakta çok düşündüm ama artık yeter sabrım kalmadı bi şekilde sesimiz duyurmalıyız..ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIM DİREK ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDECEK TAKIM TRANSFER YAPAMIYOR var mı böyle bişey..YÖNETİM BECERİKSİZLİĞİ HAT SAFADA artık dayanamıyorum bu kadroyla Ş.L.ye gidiyoruz hiç bi takviye yapılmadan..GEÇEn seneki olan şampiyonluk ve kupa zaferinden sonra bile O koltukta oturan beyfendiyi istifaya çağırmamız gerekiyordu .zafer sarhoşu olduğumuz için hiç birşey yapılmadı artık yapılmalı..Hiç bişey için geç deil.Bu takım bu sene 3te 3te yapsa o koltuktan o insanı indirmeliyiz.Daha fazla BEŞİKTAŞIMI sömürmeden.5 sne sözü veriyo neye dayanarak veriyosun.ÇOK SÜPER Bİ TAKIM MI KURDUN? yoqsa sende mi masa başı oyunları oynucan eminim öle bişey olsa bile eline yüzüne bulaştırır takım küme düşer...TMM sevinmek için sevmedikte biz böyle kadroyu haketmiyoruz...ADAM GİBİ Bİ TOPÇU GELENE KADAR BU TAKIMA İZLEMEYECEĞİM TAKİP ETMEYECEĞİM RUH SAĞLIĞIMI KORUMAK İÇİN. YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER BİRAZ ŞEREFİN VARSA BIRAKIRSIN BU SENEKİ KONGREDE!!! |
kesinlikle katılmıyorum şiddetle karşı çıkıyorum demirörenin olumlu işler yaptığını kimse göremiyor malesef ama transfer konusunda haklısın arkadaşım daha iyi transferler yapılmalıydı sadece demirörenin transfer komitesini ve etrafındaki saçma sapan adamları gönderil düzgün adamlar getirmesi gerekli o kadar ama demirören büyük bir gelişim içinde istifa etmesini şu aşamada yersiz bulurum |
Yazınızın tamamını okudum ve katıldığım noktalar çok fazla. Yıldırım Demirören'in iyi bir yönetici olmadığını ve Beşiktaşımızı iyi bir şekilde yönetemediğini düşünüyorum... Hatta kesinlikle bırakması gerektiğini düşünüyorum. Ancak sorun şu ki; yeni bir sezona başladık, şu anda bunları konuşmamalıyız bence. Transfer konusuna gelince gerçekten transfer konusunda biraz geride kaldık . Ama bu tabikide bizim takımımızı desteklememizi veya maçlarına ilgi göstermemizi engellememeli bence... Çünkü bizim böyle davranmamız takdirinde herşeyin daha da sarpa saracağını düşünüyorum. |
yıldırım demirören'i hiçbir zaman o koltukta istemedim şimdiye kadar..ama ona her kızdıımda takımı izlemicem falaan deseydim beşiktaşın maçlarını unutmuş olurdum sanırım..transfer konusunda hak veriyorum..başkan'n burdaki en büyük hatası iş bilmeyen adamları getirip yöntm'e koyuyor.düzgün bi transfer politikası izlense elimzide imkan mevcut...ama bna rağmen bu insanlar burda neden tutuluyor analayabilmiş deilim..bundan sonraki seçimlerde demirörenn kalcaını düşünmüorum bn..yeni bir başkan gelecektir..bu son senesi onn.. düşünüyorumda başakann yabtıı işleri bi tartsak olumlular olmsuzların devede kulak kalıor bna gre..takıma zarr vermekten vazgeçmiş gbi gzüküor (trnsfer dışında) bide adamakıllı birilerini getirse ynetime.. ama hayl gibi duruyor bunlar sanki:Dhayırlısı.. gtmeli katılıorum ama sırf o burda diye kartalımızı prtsto etmmelyz;) |
Büyük harfle konu acmıyoruz Başlık düzeltildi |
baskan iyi ama etrafındaklier BERBAT |
Mustafa denizli geldikten sonra sayın başkanımızda değişimler başladı iyiye gidiyor sadece transfer komitesini yapılandırmalı o kadar süper ligin başladığı su günlerde kenetlenmeliyiz yeni şampiyonluklara yelken açmak için |
sadece transferler yanlış yıldırım demirören mustafa denizli'nin gelmesiyle o da kendini buldu. ama transferde ki mustafa denizli'nin de aldırdığı adamlar ortada cl ye gidecek takımın transferleri böyle olmamalı |
çok acelecisiniz..biraz sabır hele bi durun..bizim takımımız her türlü iyi takım..o kadar transfere de gerek yok ayrıca fazla transfer bile yapıldı..Sadece şuan iyi pas yapan bir orta saha oyuncusu şart gibi görünüyo..zaten yönetimde bunun için uğraşıyo..geç kalındı ancak hala vaktimiz var.. Ayrıca şampiyonlar liginde başarı 1-2 transfer ile de olmaz ! çok daha planlı , programlı yıllara ihtiyacmız var.. |
vallaha bu sene cl de gruptan çıksada hatta final oynasada şampiyon olsada ben yakıştıramıyorum demirörene başkanım diyemiyorum |
yönetimin başına geçtiiinden beri ACELECİ davranarak yolladığı teknik direktörlerle, yaptığı saçma sapan yabancı transferleriyle, verdiği saçma demeçlerle, hiç bir şekilde beşiktaşımızın başkanlığını yakışmıyor. 6 yıl çok bile durdu. Ama bu sene umuyorumki gidicek demirören. Beşiktaşlılığına kimse bişi diyemes, ama beşiktaş başkanlığını kaldıramıo. küfürle geldi, küfürle gitmek zorunda kalıcak. çok acı. |
Bu yazı dizisine katımıyorum |
Bence demirörenden bırak başkanı yönetici olmaz.O şirketi babası değilde kendi yönetseydi en başından,şimdi hayatta bu kadar varlığı falanda olmazdı.ama hala bazı arkadaşlarımız destek veriyor.dursun kalsın falan diyorlar,iyi işler yaptı diyorlar.demekki bu takım onlara yetiyor.daha iyisini istemiyorlar.o zamanda gitsin kalsın demenin manası yok.ama inşallah ocakta artık yönetimde başkanda değişir.İşini bilen yönetim istiyoruz.ayrıca denizlinin bu isteksizliği de beni tedirgin ediyor.inş eski haline gelir hemen. |
Keske Yildirim Demiroren transfer sorununu cozebilse. |
Yazdıklarınızda Hernekadar Haklı Olsanızda Daha Ligin Başı , Erken bir düşünce diye düşünüyorum |
Hayret! Bir kaç başkan ve yönetim dalkavuğu daha bu topice damlamamış.Birazdan bu konuyu açan arkadaşın ne insanlığı kalır ne de Beşiktaş'lılığı. Fikrime gelince;Katılıyorum.Yazılanların fazlası yok eksiği var. |
Bu kaçıncı yeter topic i :D |
Kesinlikle katılıyorum , deöirörenin bu kulübe verdiği zararları yazmaya kalksak sayfalar yetmez. Bizim de gücümüz yetmez... Ama malesef gideceğini hiç sanmıyorum. Seba'nın bile karşısına aday olup acımasızca eleştiren babaların Demirören'e karşı bırakın aday olmayı çıkıp adam akıllı eleştiremedikleri , Yeter artık Seba diye yeri göğü inletenlerin 8-0 dan sonra bile Demirören yeter diyenlere saldırdıkları , forumlarda bile başkanı eleştirmenin Beşiktaşa ihanet kabul edildiği bir ortamda bu adam hiçbir yere gitmez. |
kombineler 6000e ulaşmış.başkanın artık patoyu alıp getirmesi lazım. ingilterenin en tırt klüpleri , türkiyede küfür etmekten sıkıldığımız klüp her sene 30 bin kombine, inanılmaz forma satışı yapsın biz de ruhumuzla çenemizle onlarla rekabet edelim.diğer klüplere yapılan ,derininde siyasi nedenler bulunan, yardımları da saymıyorum.laf yapmak kolaydır istifa etsin etmesine ama neye yarar.gelen de koltuğunu sağlamlaştırmak için 2-3 seneyi borçları arttırmakla geçirir büyük ihtimal |
arkadaşlar tmm sezon başı felanda bu şahsiyet adını dahi ağzıma almak istemiyorum o koltuğa yakışmıyor..her tükürdüğünü yalamadı mı ??? YAPTIĞI TRANSFERLERDEN MİLYON DOLARLAR ÇÖPE GİTMEDİ Mİ 20 milyon euro borçla klübü alıp şuan borç batağına sokmadı mı ne yapması gerekiyo istifaya çağırmak için klübü mali krize mi sokması gerekiyo.. SAYGILARIMLA....... |
demirören 'i seven ße$iKta$Lı cok azdır.. ama yinede az cok düzeLme war qißi.. Lakin ne de oLsa e$$eqe aLtın semer hesaßı kar$ımıza cıkıyor.. transFerLer cok ince eLenip sık dokunuLmaLı sonucda ßi takım oyunu ßu ,takıma ayak uyduramayacak insanLarı aLmak hata proßLem we para sıkıntısı oLu$turuyor.. umarım ßu sene qider demirören.. |
katilmiyorum. demiroren artik eski demiroren degil. birseylerin farkina varmis bir demiroren. lig daha yeni basladi. konusmak icin cok erken.inaniyorumki guzel seyler olacak. herkeste iyi biliyorki biliyorki baskanimiz demirorendir secimler gelene kadar. ayrica 10 dan fazla konu acildi bunla ilgili. kabak tadi vermeue basladi once ligde biras zaman gecsin sonra gozden gecirirsiniz |
transfer konusunda hak veriyorum cok basarili degiliz . bu konuda toparlanmak gerek |
bırak arkadaşımya şu konuları şu zamanlarda açmayın daha ilk haftada düşündüğünüz şeylere bak demirören değişi yo kardeşim bu belli sadece etrafındakilerde iş yok |
Alıntı:
Arkadaşım,kardeşim ne kabul edersen; Başarı elbetteki mutluluk vericidir.Ama görüyoruz ki günlük şeyler.Şampiyonluk ve kupa sevinci yaşandı bitti.Bundan sonraki gelecek hergeçen gün bu adam sayesinde kararıyor.Önemli olan bu seneki transfer olayları da(topuz yada 10,5 numara) değil.Beşiktaş duruşu deyip her konuda alay eder gibi taraflı tarafsız herkesin tasvip etmediği davranışlar sergilenmesi.Başkanın hataları hakkında o kadar çok şey yazarım ki (çok yazdık forumlarda artık her seferinde tekrar bunları yazmak can sıkıcı olmaya başladı) bu sayfa yetmez ve biliyorum ki 7 senedir Beşiktaş'lının ilk duası başkanın biran önce bu kulübün yakasından düşmesidir.Makama saygımız sonsuz fakat makamın saygınlığını yerlebir eden makam sahiplerine kızgınız. |
Türkiye`de Saat: 12:40 . |