![]() |
Bobo: Gitmem Beşiktaş'ın satarak hem para kazanmayı hem de yabancı kontenjanını açmayı düşündüğü Bobo noktayı koydu. Brezilyalı oyuncu, "Olympiakos'a gitmeyi gerçekten düşünmüştüm. Hem ben hem kulübüm kazanacaktı, olmadı. Artık tek düşüncem Beşiktaş'a faydalı olmak. Yeni tekliflerin geldiğini duyuyorum. Elbette burada yönetimin kararı önemli" diye konuşuyor. |
Senden'de Bu Beklenirdi Bobô.. Şu Lig'dede İstenileni ver artık |
madem qidmicekdin nie o kdr poponu yırttın oqLum qidicem die idmana fLAn ckmadn.. |
Bobo ile sözleşmesini uzatmak gerekecek.Yoksa para alamadan uçup gidicek. |
bobo sevıyorz senı gıtme bır yere |
bobo gitti bile sanırım. bu akşama kadar belli olur. hatta bugün bile imza atabilir zannedersem bakalım görücez akşama kadar neler olacak |
BoBo kalacaksa En az 3 yıl sözleşme uzaltılmalı |
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu Radyospor'a yaptığı özel açıklamada Fransız kulübüyle Bobo konusunda anlaştıklarını, ancak bazı detayları görüştüklerini söyledi. heralde imzalar bugn yrn atilir |
Artık yenilik lazım satılsın. |
Bncede satılsın |
bobo kalsın sözleşme uzatılmasın seneye bedavaya gitsin bizim yönetime bu yakışır |
onun yerine tabata alınsın bence |
Yaa bobo gitsin ya delgado bence ama delgado gitsin |
bobo gidiyor arkadaşlar hayırlısı olsun anlaşılan bir oyuncu gelicek diye düşünüyorum |
Size bi son dakika haberi vereyim mynete okudum!!! |
Bobo gitti!!! Siyah ßeyazlılar' golcüyü 5.5 milyon euroya Fransa ekibi St. Etienne'e sattı Bobo bugün yarın kartal yuvasından uçabilir. |
olimpiyakos'a gitmeyi düşündüysen artık bi yararın olmaz bize oyunundanda o gözüküyor |
evet akli fikri gitmekde oldugu icin kendini maclara tam veremedi,son maclarda performansindan belliydi,iyi oyuncu ama huzurlu deyilse isimize yaramaz.. |
evet kafa olarak avrupaya gitmeyi düşünen bir futbolcu gayette haklı kendince.Gitsin aradığını bulamazsa tekrar Beşiktaş a döneceğini düşünüyorum zaten.Umarım 2 taraf içinde hayırlısı olur |
bu sene gitmeSSen sezon sonu bedavaya gidiceksin bobo.. |
Bobo gidiyor.Bu oyuncuyu satanlar utansın. |
Kalmak istiyorsa etkılı olmalı hayırlısı olsun.. |
Bobo 5.5 milyon euroya Saint Etienne Kulübüne satıldı. Yazık elimizdeki en iyi oyuncuyu, her maç yararlanabileceğimiz gerçek golcümüzü; sakat, hiçbir işe yaramayan fos yıldız delgado uğruna satıyoruz. Söylenecek hiçbir şey yok. |
ßß happiness bobo:) mutlu oldm yhaa.. |
yerine en az bobo kalitesinde birisi alınmadığı takdirde yönetimin almış olduğu çok yanlış bir karardır. |
bobo yu gönderip transfer yapacam diye satılacaksa hiç gitmesin ama daha iyi birini alacaklarsa neden satılmasın |
yorumlarınızı konu ile ilgili yapın !!! kalkıpta başka futbolcular ile karşılaştırma yaparak yorum yazmayın !!! |
gidiyorsa gitsin..kalıyorsa kalsın..ama netleşsin birşeyler artık..! |
Alıntı:
Daha 24 yaşında 106 yıllık tarhimizde gelmiş geçmiş AVRUPA Kupaları maçlarında en çok gol atan oyuncumuz. 2 senede 50 ye yakın gol atan oyuncumuz. En kritk maçları kurtaran oyuncumuz ( Febe, Liverpool, Marsilya...vb). Sattığında en çok par edecek futbolcumuz. Aslına bakarsak 5,5 milyon euro az para değil normalde. Ancak şuanda tarnsferler normal değil ANORMAL durumda. Günümüz futbolunda Forvet ve Forvete yönelik orta saha oyuncularının yanında fiyatlarında esamesi bile okunmayan bir DEFANS oyuncusuna Ferrari ye 4,5 milyon euro,yine aynı sebepten ve Kariyeri daha belli olmayan İsmail e 8 milyon Euro gibi bonservis ödenenlere bakacak olursak 5,5 milyon Euro hiçbirşey değildir. Ya demek ki Ferrai, İsmail gibi transferlerden çok KAZIK yedik ( bence de bu ) ya da BOBO yu değerinden çok altına satarak KAZIK yiyoruz. Demek ki Bu kariyere sahip BOBO nun Ferrari ve İsmail kadar değeri bile yok. Evet bu sene kafası karışık BOBO nun. AMa tek suçlu O mu?? Yoksa bugün serbest bıraksan 1 milyon Euro bile yıllık ücreti zor verebilecekleri Delgado ve MERT ile yıllık 2,1 milyon ve 2,5 milyon Euro gibi astronomik miktarlar ile anlaşan YÖNETİM mi?? Ve BOBO nun ayarında şimdi AVRUPA da bu yaşta bir forvet alacak olsak mesela gündemde olan Pavlucehenko ne kadar bonservis öder futbolcuya ne kadar yıllık ücret veririz??? Şöyle bir kaba hesap ile BOBO nun maliyeti gelecekse sene bitecek olan sözleşmesini uzatsak ve yıllık şuanda kazandığının neredeyse 2 katını vererek 2 milyon Euro verecek olsak Bobo maliyet 2 milyon Euro = Pavlucehenko en az 7-8 milyon Euro + kendisine en az yıllık 3 milyon Euro Sonuç 2 milyon Euro = 11 milyon Euro:ahhhhh::mad: Yazık yazık. Hemde Çok yazık. YÖNETİLMİYORUZ, SÖMÜRÜLÜYORUZ. Koskoca BEŞİKTAŞIMIZI resmen sömürülüyorlar... Ama olsun BAŞKAN düzeldi En büyük Başkan bizim başkan, Aman Başkan a bir şey olmasın bize veya Kulübe olsun önemli değil....:mad: FORZA DEMİRÖREN... PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... ÇOK YAŞA DEMİRÖREN... |
bence satılsın gitsin. Yada satmıyacaz diyolarsa bir an önce sözleşme imzalasınlar yoksa seneye bedavaya uçup gidecek elimizden.. |
sende KAL deriz gidicem dersin GİT deriz kalıcam dersin. |
git bobo git |
Türkiye`de Saat: 01:50 . |