![]() |
Sorumluluk al Denizli, ısrarla istediği Ferrari'ye yöneltilen eleştirilerden rahatsız. İtalyan oyuncu ile konuşan Mustafa Denizli, "Kalitene ben kefilim. Uyum sorunu olabilir. Senden maçlarda sorumluluk almanı istiyorum" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Ferrari hadi uçur bizi |
Bas gaza be herkes gökhandan kötü diyor. |
gökhandan kötü olmsı mümkün değil ama gökhandan iyi olmasıda bizi tatmin etmeyebilir |
çok daha iyi olduğunu ilerde herkes görücektir zerre kadar şüphe duymuyorum için çok rahat |
bende güveniyorum sonuna kadar .. |
gökana 5 basar ferrari.. |
inş. takımı büyük katkıları olıcak |
ferrarinin oyunda duruşu bile kalitesni belli ediyor brz alışsn çok daha iyi olck |
ii olacak..inşallah.. |
isterse gökhandan daha kötü olsun hic bisey olmaz,ben kendi adima o gökhan zanin suratini macta gördügüm zaman tüylerim diken diken oluyordu,hele birde o bariz hatalari yaptiginda yokmu,sdanki babami vurmus gibi kinleniyorum nefret ediyordum ondan,adamin durusu bile antipatikti.allaha bin sükürler olsunki defolup gitti,ben sahsen bu konuda tutumlarindan dolayi yönetimin alnindan öpüyorum.vede iddaa ediyorum birkac hafta sonra maclar biraz daha zorlaninca gs lilerin maclardan sonra gökhan icin konusacaklarina bir bakin ve görün.azkaldi,her takim netanya degil,tubol degil. |
Türkiye`de Saat: 19:11 . |