![]() |
bize şerefli ikincilikleri yaşatan galatasaray olmuştur ..şike hileyle vs aklınıza ne gelirse gs den nefret ediyorum .. fb den de nefret ediyorum takım olarak hiç bir başarıları olmamalarına rağmen sanki 3 kez ş.ligi uefa süper kupalarını almışlar gibi bi ortam var basında halbuki hiç bir haltları yok .. |
ankaragücü 8-0 lık maçı unutmayın .. Hasan Şaş doğru söylemiş .. EN BÜYÜK KAZIĞI DOST GÖRÜNÜMLÜ YILANLARDAN YEDİK .. BEŞİKTAŞIN BEŞİKTAŞLIDAN BAŞKA KARDEŞİ YOKTUR |
bizim eziklere cinconlara ihtiycımız yok...szden gelen yardımı almayalım kalsın zaten ne çıkar bekledkki..kzığı kazıklar atr anca doru bi yaklaşım.. dostlukta beşiktaş'a sınır tnımayız..ama beşiktaş sınırlarındanda çıkmayız;)... |
yazdiklari dogrudur...ne gs den nede fb den bize dost olmaz zarten olsa ne yazar onlarin dostlugu kendi cikarlari icin olur zarten ayni gs nin bize yakin davranma nedeni gibi..sadece cikar icin.. |
antropoza girmiş hasan.. bukadarda dengesizlik olmas. |
hasan şaş ilk defa aklı başında konuşmuş. helal olsun. bende anlamıyorum biz bütün kazıkları gs den yedik ama hep fenere sallıyoruz asıl atarımız gs ye olmalıdır. herzaman bunu söyledim 8-0 lar hakem olayları meşhur ergun gürsoy olayları vs. hep gs den darbe yedik. benim canımı en çok yakanda "EL DEĞMEMİŞ LİG İSTİYORUZ" pankartıdır. gs ve ts ile ortak hareket edilmesi tamamen utanç vericidir |
beşiktaş hakkıyla oynadı hep gsde fbde bizim ezeli rakibimizdir ancak gs biraz ters geliyor bize malesef o kadar bunun dışında bişey yok yani dostluk fln yalan |
Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz bizim sizin gibi bir dostumuz yok oda nerden çıktı acaba.. |
Domuzlardan Post Gs'lilerden Dost Olmaz |
febeye olan nefretimiz fazla bile gözükse ikiside birbirinden kob(tersten okuyun) :D |
Türkiye`de Saat: 14:37 . |