![]() |
Tek Tabanca Nobre http://www.fotomac.com.tr/2009/08/15...6A4A19DB8x.jpg Beşiktaş'ta Antalyaspor maçına Marcio Nobre'nin tek forvet olarak çıkması bekleniyor. Brezilyalı oyuncu, bu nedenle idmanlarda ekstra motivasyonla çalışıyor. Sambacı, "Hocam bana çok güveniyor. Onu mahcup etmek istemiyorum. Antalya önünde eleştirilere son vereceğiz" dedi. |
eyvaaaaaaaah yandik desenize....insallah antalyaspor kalecisiz cikarda gol atariz yada futbolfederasyonu nobre cok kosttu diye 3 puan verir bize yoksa gitti yine puanlar....bela okumak iyi degil ama denizli ve demirren elelle besiktasi sömürüyor...gecen hafta 1 metreden 3 tane golpozisyonunu degerlediremeyen bir futbolcuyu birdahaki hafta tek forvet oytatanin baska anlami olamaz demekki bir art niyet var bu iste.... |
Yuh Ya elinde elinde o kadar forvet var tek forvet oynayacakmisiz sonra golcu isteyelimm .holoskoyu da harcYacak bu deniZli |
tek forvet bizim sistemimiz değil |
tek forvet bize göre değil.. |
ya arkadaşlar haber öyle çıktı diye denizli öyle çıkıcak diye bişey mi var tabiki bizim sistemimiz değil kesinlikle katılıyorum tek forveti kanat organizasyonları çok iyi olan takımlar kullanmalı bunu futbolu bilen herkes bilir eğer öyle bir hata yapılırsa yuh derim bşkada bşy demem nobre bu hafta golünü atıp yüzleri kızartıcaktır |
ya nobre bobo oynasın forvette tek forvet ne işe yarar |
en ii sistem 4-4-2 |
bi salama haber cikmis bazi arkadaslarda baliklama dalmis hemen |
haydaaa..hadi futboldan anlamıyorsunuz , yeminlen siz beşiktaşı da izlemiyorsunuz.. Biz Mustafa hoca geldiğinden bu yana 4-5-1 in bir çeşiti olan 4-2-3-1 yada kısaca 4-3-3 oynuyoruz..orda da hep nobre oynamıştır..yeni bişey değil..Günaydın !! |
Türkiye`de Saat: 10:04 . |