![]() |
Demirören: 'Gerekeni yaparız' Başkan Yıldırım Demirören, gereken transferleri yapacaklarını açıkladı ve ekledi: Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız... http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm681919.jpg Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yaşanan son gelişmelerin ardından kadroya gereken takviyeleri yapacaklarını belirtti. “Hiçbir oyuncumuzu değerinin altında satmayız” diyen Başkan, “Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz ve bu arenaya güçlü bir şekilde çıkmak amacındayız. Hocamızın talebi doğrultusunda gereken transferleri de yapıyoruz. Yabancı kontenjanı açısından sorun yaşıyorduk, bu sıkıntıyı aştık. Ekonomik yönden güçlüyüz, her zaman da kaynak yaratacak gücümüz var. Hiçbir transferimiz, ekonomik yetersizlik nedeniyle suya düşmeyecek. Hocamızın istediği isimlerle görüşeceğiz ve gerekeni yapacağız” dedi. Kollar sıvanıyor Yıldırım Demirören’in, Bobo’nun transferinin resmiyet kazanmasının ardından Denizli’yle masaya oturacağı ve kısa süre içerisinde transfer atağına kalkacakları dile getirildi. Kaynak: Fanatik |
cok duyduk bu masallari...bu saatten sonra kimi bulup alacaksin yine gider siradan birini getiriri ve bize yildiz diye yutturursunuz...sizden hicbirsey istemiyoruz artik anladik sizin takim degil 3 kisiyi bile yönetemeyeceginizi....besiktasin en cok gol atan yabancisini gönderdiniz yada kovdunuz desek daha iyi olur.... |
öff hep aynı sözler.. icraat artık! |
tek güvencem transferde denizli inş. yine akılsızca davranmazlar |
Denizlinin istediği isimler alınsın yeter |
Alıntı:
|
hep aynı sozler baskan biz haticeyi deil neticeyi istiyorz |
görecez bakalim bi is becerecekmisiniz, denizli olmasa doru bi adam getiremesiniz ya bekleyip görecegiz |
Evet sayın başka gerekeni yap ve iki kelim söyle lütfen :Transferi kapadık. Biz de işimize gücümüze bakalım.. Sen de ocaktaki kongrene hazırlan.. Bu camia da seni bir daha seçerse ben daha ne diyeyim.. |
tam olarak 15 gün kaldı transferin bitmesine artık önümüzdeki hafta içi gereken transfer bitecektir diye düşünüyorum. |
kaç senedir aynı sözleri duynaktan bıkık.lafa gelince ooo süper yıldız alcaz almaya gelince ;gordon,diaatta,fenerli oyuncular,gsli oyuncular hepsi bizde ne işse.. lafla ekmek teknesi yürümez icraat sayın başkan icraat... |
bişey olucaa yk valla |
Yildiray Degil Yildiz Istiyoruz. |
bu haftada antalyaya karsi puan kayberdersek bunun hesabini nasil verirsiniz sayin baskan ve sayin denizli? koskoca takimin dustugu duruma bakiniz bu nasil vurdumduymazlikdir? 4 mac oynadik 4 unude kazanamadik daha neyi beklersiniz? |
Keşke herşey zamanında yapılsaydı. Takımın en önemli yerine transfer zamanında yapılsaydı. |
transfer sezonu bitecek elbette gorecegiz |
galatasaray gider elanoyu baroşu getirir, fener dos santosu carlosu getirir, biz ise italyanın en kötü savunmacılarından birine yüklü mü yüklü para verir getirtiriz... yönetimimizin son yıllardaki transfer politikası felaket malesef... oynana futboluda görünce karamdsar olmamak elde değil... şans geçen seneki gibi her zaman yanımızda olmaz.. şu takıma takımı sırtlayacak bir oyuncu alınmadı ya ona kahroluyorum... |
Bu hafta kesin yeneceğiz. Takım umarım toparlanma sürecine girer. Birde takviye yapıldığı zaman Şampiyon olmama nedenimiz yok? Tabi bizlerde haklıyız! 3 aydır transfer dedikoduları, olmayan transferler. Çarşı taraftar grubunun ve bizlerin haykırdığı "Başkan bize Quaresma' yı getir" sloganları malesef olumsuzlukla sonuçlandı. Bu yüzden, moral olarak bir çoğumuz üzüntülü, sıkıntılı. Bunu hem reelde, hem forumda görebiliyorum. Dayanalım arkadaşlar dayanalım. Yakında tebessüm etmeye başlayacağız buna eminim. Hadi Kartal, saldırı zamanı!!! |
Alıntı:
|
christina ronaldo transferini gölgede birakacak transfer yapacagiz....queresmayi istesek alirdik ama daha iyisini alacagiz...baskan bu sözleri ben söylemedim...hala bekliyoruz ama ortada ancak laflar kaldi... |
Başkanın ve hocanın açıklamalarına artık gülüyorum, başka bir şeyde yapılamaz zaten...Ş.Ligine çıkmışız, Salı-Çarşamba günlerini heyecanla beklemek istiyoruz, ama ne hoca ne de başkan Avrupayı bizim düşündüğümüz kadar düşünmüyor, inanılır gibi değil valla... |
Biran önce yapalım artık şu gerekenı Başkanım |
Salla Başkan Salla.... |
Türkiye`de Saat: 10:37 . |