![]() |
Forma Yakıştı.. CSKA Sofya ve G.Saray maçlarında beğenilen Mehmet Sedef, kadro sıkıntısı nedeniyle Tigana'nın jokeri oldu. ALKIŞ ALIYOR Geçen sene teknik direktör Tigana'nın ilk 11'de şans verdiği Mehmet Sedef'in dönüşü muhteşem oldu. Kadro sıkıntısı nedeniyle CSKA ve G.Saray maçlarında forma şansı yakalayan Mehmet beğenildi. KAPTIRMAM Sedef, "Dönüş yapmam çok güzel oldu. Yeniden doğmuş gibiyim. Formamı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum. Performansını daha da yükselteceğim. Bunun için çalışıyorum" açıklamasını yaptı. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak pasFOTOMAÇ - Forma yakıştı |
walla mehmet her zaman hazır olsun herzaman oynayabılır |
Elimizde bu kadar düzgün bi futbolcu bu kadar teknik bi futbolcu varken tiganan banko oynatmaması şasırtıcı..... |
o bölgede adam olmadığı için oynuyor. sistem değişirse yedek kalacak. çok yeterli olmasa da kendini geliştirirse ilerde yararlanabileceğimiz bir futbolcu. |
Mehmet şu ana kadar orayı iyi idare ediyor belki İ.Akında seyredip ders alıyordur... |
tabiki mehmet sedef oynamalı yani. şükür tigana anladı |
Alıntı:
valla şu resimdeki tanıdık bir sima gibi geliyor bana... |
bence mehmet sedef hala hazır değil |
Böle oyuncuları kazandırmalıyız takıma |
ben mehmetin takıma adapte olup çok fayda sağlıyacağına inanmıyorum |
bencede sedefe forma çok yakışt...oynadıkça kendini geliştirecek ve çok iyi olacak... |
beşiktaştan yetişen bir adama daha fazla şans verilmeli,daha toleranslı davranılmalı ve daha fazla tahammül edilmeli bence.Dünyanın bütün iyi klüplerinde böyldir,bu çocuğu harcamazlar inşallah,iyi yada kötü bu takımda kalmalı her zaman.. |
Alıntı:
|
kumaşı belli bence bi senelik kiraya verilmeli (arda örnegi)çünkü bu takımda taş catlasa bir kaç hafta forma giyer ve eger kötü oynarsa bu onun sonu olabilir çünkü genç oyunculara yapılan olumsuz eleştiriler onları çabuk yıpratıyo bence akına şans verilmeli tam bi solkanat adamı akın eger şansı iyi kullanamazsa bi daha kadroya almasın ama benim beşiktaşta sevdigim en iyi oyuncuların basında gelir birçok kişi onu sevmesede bence türkiyenin en iyi teknik oyuncularındandır.sergen ve tümerden sonra |
tam hazır olmasada o bölgede diğer oyunculardan biraz daha iyi bi defansif oyuncu hücuma katkısı olmasada hiç yoktan defansta açık vermememizi sağlıyor hem genç bi oyuncu umarım daha iyi hallere gelir ama benim için sol kanat adayı AYDIN KARABULUT |
ya hiç tutacağını sanmıyorum... oynıcak adam kendini belli eder hep aynısını söylüyorum nihat,arda,kerim vs. hepsi çıktı tıkır tıkır oynadı ve oynuyor. pişsin diye bekleyipte pişen birini görmedim. biz yasini de okadar bekledik oldumu yok hemde okadar maç oynadı ama bekleneni hiç veremedi |
genç yeteneklere ihtiyaç var.hep dışardan adam alınmamalı. |
evet alt yapıda mehmet sedef gibi bir dünya oyuncu var onlara şans verilmeli mehmet sedefte daha yolun başında oda kendini geliştirecektir |
Alıntı:
|
eğer buda kendini harcamazsa cok iyi bir futbolcu olur |
şımarmassa ileride ii bir futbolcu olcağı kesin |
m. sedef cok genc bir yetenek ;) i.akin ama daha ii :D |
ceza sahası dışından mükemmel şutları var,diğer yandan oynadığı bölgede alternatifimiz çok az,mehmete ihtiyacı var bu takımın ,en yakın zamanda performansını en üst düzeye çıkarmalı |
bakın mehmet sol tarafı iboyla bence çok iyi yönetiyor hatta ben tignanın yerinde olsam eğer maçın son anlarında berebere yada yeniliyorsak mehmetten içeri kayıp driplinkle şut çekmesini isterdim isbetli sutları iyi bence...bizde hiç böle şut atan yok |
i.akına benzemez bir tarafı kalmaz inş.cska ya attıgı şut yeter m.sedefin |
Türkiye`de Saat: 02:31 . |