![]() |
bence fink in yerine daha atletik tekniği daha iyi olan ismaili mi denemeliyiz acaba? bu tür maçlarda 2 tane defansif orta saha ile oynamak hemde anadolu takımlarına karşı zoruma gitmeye başladı ------------ferrari--------------sivok------------- rıdvan----------------------------------------ibrahim ü. ----------------ernst------------ismail k.------------------------ ------holosko-------------nihat--------------tello------------- -----------------------bobo------------------------------------ daha tempolu oynıcak takım gibi geldi |
Alıntı:
Haa eğer dersen ki 2 önlibero gereksiz,1 önlibero oynasın takım, onu tartışırız..ancak 2 ön libero olacaksa biri Ernst,diğeri Fink olur..yada Uğuru biraz daha kaleye yakın kullanırsın..Ayrıca bana göre sezona en iyi giren oyuncumuz Fink..o bölgeyi çok iyi kapatıyo,müdahaleleri,pas alışverişi iyi..ben beğeniyorum,sizi bilemem.. |
Alıntı:
|
su 11 olur diye içimden geçio hakan arıkan 84 rıdvan 7-sivok 6- ferrari 27 - deli 19 fink 5--ernst 28 holosko 23---------serdar 21 ----nihat 8------bobo 13-- |
bende kesik yesin istemiyorum..hatta ısrar edilmelidir..Eğer İsmail ilerde kullanılacaksa sol açık oynamalıdır..ön liberoda oynatmak onun var olan hucümcü yeteneklerini de kısıtlayabilir.. |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |