![]() |
Bobô Karmakarışıklarda http://www.fotomac.com.tr/2009/08/17...EA5BEA0B8x.jpg Gelen tekliflerle ne yapacağını şaşıran sambacıya arkadaşları ve Denizli moral veriyor. Beşiktaş'ın göndererek hem para kazanmayı hem de yabancı kontenjanını açmayı düşündüğü Bobo antrenmanın en sessiz oyuncusu. Başta St. Etienne olmak üzere birçok takımdan teklif alan sambacıya arkadaşları ve teknik direktör Mustafa Denizli moral vermeye çalışıyor. Antalya önüne ilk 11'de çıkmayı çok isteyen Bobo, "Ben göreve hazırım. Sözleşmem sürdüğü her dakika Beşiktaş'a hizmet edeceğim. Transfer teklifleri beni değil, Beşiktaş'ı ilgilendiriyor. Bir ara Olympiakos'a ciddi olarak gitmeyi düşünmüştüm ama olmadı" diye konuştu. |
bobo sen anlatya maçında sırala gollerini kimse daha azını açamaz sen bizim futbolcumuzsun her zaman desteği ak ediyosun sadece biraz daha özverili çalış yeter |
Tam bir profesyonel gibi davran yeter |
Sen bu takımın en iyi, en kaliteli oyuncususun |
Bobo görev verilirse bunu yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır bundan hiçbirimizin şüphesi yok. Bence bu saatten sonra ne Bobo gider ne de yeni bir yabancı gelir |
her zmn yanındayız bobo |
şu iş bi çözülse artık.ben bukadar huzursuzum bobo kimbilir ne haldedir |
yaw kal burda adam gibi topunu oyna, sampiyonlar ligini iyi deyerlendir bak ozaman seni kimler isteyecek |
Şu konuşanların çenelerini kapa artık Bobo. Antalya senin uğurlu takımın:) |
sen buzamana kadar görevini fazlasiyla yaptin bundan sonrada yapacagina eminim ,sampiyonlar liginde lazimsin sen olmassan isimiz cok zor...yönetim akilli olsa göndermeye calisacagina seninle 5 yillik daha mukavele imzalar...ama nerde öyle yönetim |
Türkiye`de Saat: 04:48 . |