![]() |
Ikinci Yarinin Sonlarina Dogru Gayet Iyi Oynadik.. Pasla$malari Harkikaydi.. Ama Yinede 10 Numara Takviye $art Bence :S Yinede 3 Puani Aldik.. Cok $ükür :) Devami Gelicek In$allah.. |
Düşüncelerim ; Şu takıma ilk 15 dakikada gol bulsaydık,4'ten aşağı bitmezdi maç.Mustafa Hoca,bu Nobre sevdasından acilen vazgeçmelidir.Nobre'yi öne geçtiğimiz zamanlarda kullanmalıyız.Tamam harika mücadeleci,gayreti var ama olmuyor işte... İleride Bobo-Nihat ikilisi en uygunu...Sağ Holosko'ya emanet olmalı.Tello,bu takımın gerçek beyni.Ernst ise dinamomuz.Ayrıca Fink-Uğur değişikleri bize yarar getirir. Sivok-Ferrari'ye laf yok.Solda İsmail banko...Tek sorun daha aktif olmak,hucüma katılmak ve Erhan'ın bölgesi...işte orası düğüm...Erhan,Dağ,Toraman,Rıdvan hatta Erkan...Seç beğen al? :) 5.haftaya kadar bu takım oturur.Daha gollü maçlar izleriz. |
artık bir şeyi öğrenmemiz lazım seyircisiz futbol hiç birşey |
ben herkesin aksine takımı beğendim özelikle fink ilk yarıda çok güzel oynadı diye düşünüyorum erhanı beğendim ekremi çok zorluyacağa benziyor nobre çok kötü bir maç çıkardı hiç bu kadar verimsiz oynadığını görmemiştim nihat gün geçtikçe daha iyi oluyor bunuda gösteriyor zaten tello herkesin bildiği gibi takımın beyni ancak kopuk kopuk oynuyor süreklilik sağlarsa her maç 3 ten aşaya atmayız beşiktaşımı tebrik ediyorum |
seyircisiz tadi olmuyor macin,bence Nobre kadar Bobo da bügün cok berbat oynadi ikici yari varmiydi yokmuydu belli deyildi.. bugün 2ci yariya Holoskoyla basdan baslamasi lazimdi ozaman skora erken giderdik.. |
TeLLo Harika Bir gol Attı |
Taraftar olmuş olsa daha farklı olacağı kesin Maçın hepsini izleyemedim 2.yarısını izleyebildim.2 yarıya göre yorum yaparsam gayet iyiydik. Ama yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla ilk yarı vasat |
ilk 3 puan hayırlı olsun.. |
Öncelikle 3 puanımız hayırlı olsun. Orta sahada ayağında top tutup takımı ileri çıkaracak, pas yapacak adama ihtiyaç var. 2. yarıda Uğur biraz topu ayağında tutup akıllı paslar verince oyunun şekli değişti. Bobo ve Nobre çok kötü oynadılar. 2. yarı Bobo'nun adını duymadım. Fink ortasahası kuvvetli rakiplere karşı iyi fakat bu tip maçlarda Ernst ve Fink beraber oynarsa etkisiz kalırız. Acil tavkiye gerekiyor. Bobo'yu satın artık. Yerine Batuhan bile gelse daha iyi oynar. Nobre de iyi bir yedek olarak beklesin. ilk 11 de oynamaması lazım. |
kötü oynadık seyirci olmadığı için tatsız bi maç oldu kısacası öle veya böle kazandık önümüze bakacağız |
Türkiye`de Saat: 17:07 . |