![]() |
Maçın Yıldızı ?
|
Holosko'ydu bence ya o girdikten sonra oyun baya bir değişti.Ama Bobô da benim yıldızım o ayrı:D:D |
Son dakikalarda yaptıklarıyla tellodur. ;) |
tam izlemedim ama bence holosko |
holosko yaptı yapıcanı forza kartal forza holosko |
holoskonun girmesi telloya yaradı holosko ve tello diyorum |
tello & ernst! |
ya arkadaşlar bırakın yıldızı falan oynadıgımız oyunla bişi olmaz bu takımdan bu jne yaa fenere bak gsye bakk bence açık sölüyorum bizden daha çok yakışıyolar şampiyonlar ligine adamlar top oynuyor..ben size sölim biz bu takımla hüsrana ugrarız şampiyonlar liginde forvet hhattı nanelerde resmen fink cissden daha kötü..gs saglı sollu parçalıyorr atak üstüne atak biz nie öle oynayamıyoz takım çok agır yaaa..benim hiçç ama hiç umudum yok bu seneden |
kesinlikle tellodur bence. bu takımdaki en kaliteli yabancı oyuncuda tellodur bunuda defalarca ispatladı. ama tello ne kadar faydalı veya maçın yıldızıda olsa yeterlimidir tek başına hayır.. |
Tello |
holosko ve tello ama uğuruda çok beğendim son 25 dk da |
tello bence her fırsatta kaleyi düşünmesi ve devamlı şut çekmesi olumlu yada olumsuz burda önemli olan devamlı kaleyi yoklamasıdır gol de üstune kaymak oldu diyebiliriz. |
Holosko ve Tello. |
tello tartışmam |
tello-ernst |
Holosko-Tello ve Nihat |
Nobre Çıkınca Holosko girince BoBo ve holosko stoperleri dağıtınca Tello Çok bos alan buldu ve maça ağırlığını koyup işi bitirdi Attığı frikik golüde Yeter Maçın yıldızı TeLLo |
Tello tabi ki.. |
Tabiki de TELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
TeLo (Y) |
Maçın yıldızının kim olduğu önemli deil. Takım olarak yıldız olabilmek önemli bana göre. |
teLLo... |
tello:) |
holo=) |
rodrigo tello attığı şutlar ve attığı golle maçın yıldızı diorum |
valla ben bu macta bi yildiz goremiyorum sahsen ama bence takim iyiydi herkezin aksine takimin cok iyi oldugunu dusunuyorum rakiplerden 1 ay sonra idmanlara basladigimiz unutulmasin ve tekbir pozisyon vermeden bitiriyoruz maclari sadece denizlinin dedigi 10.5 numara lazim takima herkezin aksine ben besiktasn bu sezon cl liginde gruplardan cikacagina inaniyorum deplasmanlardanda en az 2 beraberlikle donecegimize inaniyorum takim savunmasinda muthis bir yukselis var benceki daha ernstte gercek kapasitesinde degil takimda degil 2 3 hafta sonra firtina gibi esecegimizi dusunuyorum bence dunun en iyisi oyuna giren oyunculardan ugurdu uguru cok begendim ikincisi ise holosko ilk 11 baslayanlardan fink ve erhani begendim telloda macin sonlarina dogru iyilesti ve dun nobre cikip bobo holo santrofora gecince bu takimin hucum gucunun bobo holosko ikilisi oldugu gun gibi ortaya cikti nobre sever arkadaslarimiz nekadar israr etsede ben gorusumde sabitim nobre bu takimda sadece yedek olur |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |