![]() |
Faydalı Olduğumu Düşünüyorum !.. http://img11.imageshack.us/img11/471...skometalic.jpg Beşiktaş`ın ilk golünü atan Slovak yıldızı Holosko, Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Holosko yaptığı açıklamada "Çok mutluyum. Gol çok önemliydi. Gole kadar çok zorlandık ama golden sonra daha iyi oynadık ve ikinci golü de bulduk. Her oyuncu tabii ki ilk 11`de başlamak ister ama yabancı sınırlamasından dolayı hocam yedekte tuttu. Ama faydalı olduğumu düşünüyorum. Çünkü girer girmez golümü attım." dedi. Haber1903 |
Sen oyuna dahil olmasan Biz o Nobre ile 40 saat oynasak gol atamazdık. Faydalı oldum da ne demek ya :D |
kralsin holo:D |
sadece futbolu düşünen harika bi futbolcumus.. umarım dahada yükseltir performansını.. |
Kralsın Kral :) |
Holosko iyiki Beşiktaşa Geldin Seviyoruz Seni |
fayda nedemek ya girdii anda takıma nasıl etki yaptığı belliydi holoskonun ;) |
Holosko hem çok efendi hemde çok kaliteli futbolcu. Nihat, Nobre , Holosko aynı anda oynayabilse keşke. Bir denenmesi gerekiyor çünkü kanatlardan orta gelmez veya asist yapılmaz ise Nobre gol atma sorunu yaşıyor. Ama çok savaşçı futbolcu defansı yıpratıyor. Bu 3 lü çok can yakacak bu yıl :) |
Türkiye`de Saat: 03:27 . |