![]() |
Nobre Çıldırttı Antalya karşısında etkisiz kalan Mert Nobre, 66. dakikada oyundan alındı. Mustafa Denizli, Büyükşehir Belediye maçında olduğu gibi dünkü karşılaşmada da etkisiz gözüken Mert Nobre'ye 66 dakika dayanabildi. İnönü Stadı'nda dün akşam oynanan mücadelede yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyen Sambacı'nın yerine oyuna giren Filip Holosko, Kara Kartal'ın galibiyetinin habercisi oldu. |
ben hala nobreden umutluyum boş adam olmadığına inananlardanım adam tek kalıyor herkes antalya macında beş metreden kaleciyi nişanladı desede o pozisyonda yapılacak tek hareket vardı uçarak kafa vurmak onuda yaptı |
ya nobre formda olsa ne olur sakatlansa alternatifi yok denizli ve yönetim kaprisi bırakıp batuhanla konuşmalı |
Olur böyle şeyler Nobre iyi oyuncu |
nobre bu takımdaki en iyi forvet bobo dan daha iyi |
nobre iyi oyuncu böyle form düşükleri olur normaldir çıkışa geçicektir ama dün gerçekten etkisiz kaldı bu arada batuhan konusunda kapris yapan yönetim veya denizli değil batuhan adam antremanlara çıkmıyormuş neden gelmiyor bilmiyorum diyor denizli oynamak isteyen adam gelir hem hocasıyla konuşur hemde fikrini alır bnce batuhanın gelip bir an önce antremanlara katılması lazım eğer ki sakatsada hocayla gidip görüşme yapması lazım |
bu takımda nobrenın yeri olmamalı bnce su 11 ligde ve cl harika olur --rüştü-- ekrem-sivok--ferrari--ismail (toraman) -----ernst--fink---------- (uğur) holosko--tello--nihat bobo parantez içindeki adamlar kontenjan dolayısıyla değişkenlik gosterebilir |
Alıntı:
|
Bide nobre'ye herhangi bişi dendiğinde herkez yanlış anlıor. Hermaç sabredmekten bıktım artık, oynatsın batuhanıda birascıkda ona sabredelim.. |
yanlış anlama değilya mesela bnde bu maçta nobre çok kötüydü hiçbişey yapamadı ama bazen çok ağır eleştiri oluyor o zaman kaldırmayor insan hani yapımızda varya haksızlık kaldıramama olayı o yüzden yani hepsi :) batuhan gelsin antremanlara çıksın bkalım hoca o zaman onada forma verir elbett |
İnş. bigün 1-2 metreden gol atmayı başarabilir |
Ben nobrenin futboluna katlanamıorum, görmekde isdemiorum açıkçası.. sürekli 11de oynucak bi futbolcu değil. |
olur böyle seyler onunda hataları olur yakında gol atarda... |
nobre iyi oyuncu ama ilk 11 i hak edicek kaitede oldunu düşünmüyorum |
Alıntı:
|
nobre çıkınca bjk daha iyi oynadı bunu kimse görmezlikten gelemez nobre bu takımda olmaması gereken bir oyuncu bobonunda önünü kesiyo haftaya da nobrenin yerine holoskoyla başlasa biz daha rahat yeneriz |
Ayağında top tutamayan, vurduğunda anca şansa olursa gol yapabilen inanılmaz becerilere sahip (!) nobre. Sahada sadece yaptığı kafa vuruşunda ömerin kafasına çarpan top dışında bir pozisyonda adı geçmiyor. Sadece kaçırdığı pozisyonlarda adı çıkan biri ne kadar faydalı olabilir. Geçen hafta 1 metreden kaçırdığı gol bu hafta kafa vuruşu. Başka birşey yok. Onun yüzünden asıl o bölgede oynaması gereken BOBO sol kanatta harcanıyor. Yazık... Bir nobre için koca takım telef oluyor... Allahtan denizli çıkardıda onu takım kendine geldi. |
Nobre Oynayacaksa yanında Mutlaka ikinci bir forvet olmalı Nobre TEk başına oynadığı zaman iki stoperin arasında Kayboluyor |
Alıntı:
bobo da ayni. sadece bi farki var. bobo 4 metreden gol atiyo ;) |
Rıdvan dilmen nobreyle, bobo arasındaki farkı çok güsel bir şekilde açıkladı.. |
nobre oyunda olmadığı zaman maçın son bölümüydü bir rakip yorgun düşmüştü ancak ilk11 oynamadığı zaman topu tutup takımı rahatlatıcak bir tane oyuncumuz kalmıyor o zaman atak yapamıyoruz doğru dürüst o yüzden yararlı nobre ama dün çok kötü oynadı o ayrı inşallah formu düzelir bütün forvetlerimiz çok iyi diye üdşünüyorum zaman zaman hepsi çok iyi işler yapıyorlar memnnum ben |
nobre harbiden çıldırttı vurduğu kafa dışında ki gerçekten zamanlama mükkemmeldi!!... yoktu oyunda.... batu gelsin nobre gitsin ;) |
nobre dün iyi mücadele etti.bütün toplar nobreye doğru atılıyodu. |
Alıntı:
Çünkü Denizli'nin taktiği bu. Topu kapın, Nobre'ye doğru şişirin. O size indirsin atak yapmaya çalışın. Türkiye'de çok küçük takımlara bile artık zor söken bir taktik. Hepimiz gördük, 70 dakika boyunca 1 gol atamadık bu taktikle. |
Alıntı:
Toplar nobre efendiye şişirecek o sağa sola indirecek indirebilirse atak yapılacak filan. Yani kanattan gidicen ortadan paslarla gidicen yok. Dünyada hangi takım bu sistemi uyguluyor. Adam gibi iki kez kanattan gidildi birinde erhan yaptı ortayı nobre kaçırdı. Diğerinde uğur düzgün bir orta yaptı akabinde gol geldi. Bu kadar basit işte? Dünya kanatlandı biz hala şişirme toplarla gol peşindeyiz? |
bu takım tek forvet oynadığı her maçta bu sıkıntıyı yaşayacak. zaten aralara pas atacak bir oyuncuya sahip değiliz üstüne birde tek forvet çıkınca ister istemez etkisiz olur adam. oyun şeklinden bahsedilmiş de geçen sene oynanan oyun şeklide ileri uzun paslarla çıkılması üzerineydi 2-3 pasla ileri çıkıyorduk. bir oyun kurucu oyuncumuz olana kadar da bu böyle devam edecek gibi görünüyor. |
nobre iyi futbolcu çok faydalı birde kanatlar işlese asıl nobreyi gorecez ama |
ya diyorlar ki topu nobreye şişiryordu beşiktaş böyleydi sistemimiz ya arkadaşlar oyun içinde kaç sistem var biliyomusunuz sadece oyun içindeki bir sistemdi bu oyun içinde daha bir çok sistem değişikliği oldu bunları göremiyorsanız yapabilcek bişey yok zaten sistemlerle kafa karıştırmak amaç ki defans oyuncuları hata yapsınlar futbol taktik anlamda bunda ibaret yapmayın allah aşkına o kadar basit değill |
Disiplinsiz Batuhan oynasın Nobre yi gol sayısını ikiye katlar. Nedir ya bu Nobre sevdası...? |
Alıntı:
|
nobre bu kadar bence husaın bolt alınsın |
Nobre saniye düşünülmeden gönderilmesi gereken bir adam. Beşiktaş klasında bir takımda değil, Yimpaş Yozgatta forma giyebilecek kalitede bi adam . Beşiktaş'a geldiği günden beri atamadığı goller bunu gayet iyi gösteriyo . |
rockstar sen bu işten anlıyorsun baksana takım ısmı bıle vermıssın menajerlik oyunu oynamıyoruz burda arkadasım bu adam sureklı 11 oynuyorsa hocanın bır bıldıgı vardır oynatıyordur. iyi oynar veya oynamaz bunu kalkıpta bunu yazarsın anlarız ama egolarını tatmın edıcı on yargılı yorumlarını burda yaparsan benden tepkı gorursun artık destek olun olmuyorsanızda gıdın baska yerde ön yargılı yorumlarınızı yapın ! |
Ben sunu bilir sunu söylerim,Besiktasimiz bu adama 2.300 milyon euro vererek nasil yönetildigini acikca göstermistir.5pozisyona girecekte ancak birtanesini iceri yuvarlayacak bir nobreye,ne avrupada nede dünyanin hicbir takiminda 1milyondan daha fazla alamayacak bir nobreye o para verildiya artik sayin demirören agziyla kustutsa yaranamaz.gecen hafta belediye macinda 2metreden topu vuramayip iskalayan bir nobre dünde 1metre bile masafe olmadigi halde 7küsür metrelik koskoca kaleye kalecinin üstüne vurdu topu.beyler acaba dünde ist belediye maci gibi olsaydi yani holosko atamayip mac 0-0 bitseydi acaba nobreyi hala savunacakmiydi herkes?2,300milyonu hakettigini yazacakmiy<diniz?ben sahsen besiktasimizin busezon avrupada basarili olacagina ihtimal dahi vermiyorum,sunu birdaha gördükki forveti bobo ve nobre olan bir takim anca averaj takimi olur devler liginde.dün kanser oldum,antalya geri pas yapiyor bizim santraforlar arkalarini dönüp gidiyolar,nebir kaleciyi rahatsiz etme var nedefansi pres altina alma var,ne capraz kosu hicbirsey yok.bemn bunu kabullenemiyorum zoruma gidiyor,gülizar diyoruz ama adam köpek gibi kosuyor pres yapiyor.ya yalandanda olsa insan bir pres yapmazmi?ben nobrenin aldigi parayi düsündügümde acayip nefret ediyorum ondan.sirf onunla anlasmak icin boboyuda feda ettiler.nasilmi?figer denen serefyoksununa bobonun menejerligini verdiler sanirim,cünkü gecen aya kadar figerin boboyla hicbir bagi yoktu.figer bobonun menejeri falan degildi. |
kafa topu kalecinin kafasında patlamasaydı maç 5 olurdu |
ayrica bu benim fikrim ve görüsümdür,isteyen katilir isteyen katilmaz.arkadasin biri nobre bizim santraforumuz olamaz yazdigi icin tepki almis.halbuki dogrusunu yazmis,enazindan bende öyle düsünüyorum,aksini iddaa edenler ise kendileri bilir,ama burada pollyannacilik oynamayada kimse mecbur degil.hepinize saygilarimla |
ne batuhanı arkadaşlar şımarıkk bir adamınn takımda ne işi war yaaaaa bu kadar duyarsız olmayalımm arkadaşlar yaaa... |
ya o deglde madem topu ileri sisirerek oynayacagiz biz bu topu 1.80 lik nobre yerine 1.93 luk batuhana sisirsek daha iyi olmazmi duz mantikla baksan bile bu olayda en mantikli sey uzun olana top sisirmektir batuhanin nobreden neyi eksik cozemiyorum |
herzamanki nobre , nezaman dolu kaleye gol atabildiki bunuda atsin...bu adami niye hala ilk 11 de oynatiyorlar anlamadim , yedek kulübesine bile layik degil ama sayin demirörenin olur olmaz isleri ...birkere nobre iyi bir golcü olsa ezikler kovmazdi onlarin begenmeyip kovdugu adami alip onlara rakip olmaya calisiyoruz ne komik..neymis efendim türk statüsündeymis ondan iyisini bulamazmiyis gibi cevaplarla bizi kandirdilar sanki batuhan yunan vatandasimi yada idda ediyorum paf takimindan al bir forveti koy besiktasa nobreden fazla gol atacagina herkessle bahse girerim , simdi bazilari forvetin görevi yalnizca gol atmak degil falan filan yazacaklar evet forvetin görevi gol atmak cünkü kosmaya puan vermiyorlar yada 1 metreden kaleci nisanlamayada puan vermiyorlar...neden bukadar sabrediyorlar nobreye hala anlamis degilim hakan arikani 1 macta harcadilar kötü oynadi diye nobre her mac kötü oynuyor hala herkesin sevgilisi ya ben futboldan anlamiyorum yada var bu iste bir is.... |
Geldiğinden beri hiç ısınamadığım adamdır nobre. Zaten futbolu filan yok. Sözleşmesi bitince sevindim doğrusu, gönderirler diye. Ancaaaaaak adam ne yaptı, 2.3 milyon gibi bir paraya imza attı. Üstüne bir de 1 milyon dolar imza parası istedi. Sanki Torres ile anlaşma yapıyoruz. Yılda 5 trilyona yakın bir paraya oynuyor. Ne demek bu? Ben beşiktaşımı eleştirmiyorum ancak, yönetimin bu tür yanlış futbolcu seçimini eliştiririm. Nobre asla ama asla bizde oynayabilecek kapisete ve yetenekte değildir. |
Türkiye`de Saat: 01:12 . |