![]() |
BOBO bitmiş!!! Sinan Enginin son nokta programında yaptığı açıklamada kulüpler anlaşmış ama bobo alacağı parayı peşin istemiş.Bu sıkıntıda çözüldümü bobo gidiyormuş. |
yalan haber inanmam:eek: |
En iyi en kaliteli oyuncularımızı her zaman böylesine ziyan ettik ve etmeye devam edeceğiz. Sezon ortasında da Holoskoyu gönderir yönetim maldonadoyu getirirler bir nobre kazığıda ordan yeriz otururuz yerimize. inanamıyorum ya adam 1 milyon dolar imza parası istedi ve onu hala takımda tutuyoruz. |
şakamı??:o |
akşam izledim %100 doğru hem sözleşmesi bitiyo bobonun bedavaya gidene kadar para kazanacaz. |
Bence bu saatten sonra bobonun yerine daha iyi birisini getiremezler |
sezon sonu bedava gideceğine şimdi gitsin bizde 10 numara alalım zaten doğru düzgün top oynadığımı var |
Boboyu gönderince kim gelicek çok merak ediyorum |
alelacele elden çıkarılacak bir oyuncu değil, hem böyle bir sonuç da alınamaz, hem birkaç ay sonra önemli bir ederi olabilecek bir oyuncuyu değerinin çok altına bırakılmış olur hem de yerine kısa vadede eder-yarar oranı iyi bir oyuncu transfer edilemez, artık türk bir oyuncu alınırsa alınabilir, yabancı kadrosu aynen kalmalı artık, bazı adımlar için geç kalındı, son bir hamleyle zarar etmemek lazım... |
bobo giderse yerine batuhan oynasa bari.. gerçi mustafa denizli boboyu artık sol açık oynatıo. batu'dan sol açık falan olmas. |
Bobô gitmiyor ya;) |
bu ne yha durmadan bişey çıkıyo |
walla kafam allak bullak oldu bobonun böyle bir durumda zaten sağlıklı top oynaması beklenemez yani anlamıyorum ne olcaksa olsun o zaman yanii |
sinan engin kim oluyo ki BEŞİKTAŞIMIZ la hiç bir bağlantısı bulunmıyan bir adamın sözüne niye inanalım.(eğer bobo dünkü gibi oynıcaksa hemen satsınlar) |
vay be ne çabuk satıyorsunuz ya ayrıca dün Bobô çok iyiydi ;) |
yalan!... :) |
Alıntı:
|
Bobo bu saatten sonra anlasirsa Saint Etiennele gider...cünkü BJK ve St.Etiennen anlasmis...parada üc bes her neyse...bence bobo gitsin artik...yerine batuhan kazanilsin...batuhan disiplinsizlik yapmadigi sürece boboya tas cikartir...acilan yabanci kontenjanida bir yabanci 10 numara ile doldurulmali...deco, dos santos artik kim olursa...bunlarin üstüne bide sezer öztürkü almaliyiz...üzülmezde bence hic bir daha oynamamali...abilik yapsin kulübede otursunda... |
Alıntı:
|
st etienne le para konusunda beşiktaş anlaşmış ama bobo daha büyük bir takıma gitmek istiyormuş. ayrıca orda alacağı yıllık parada Beşiktaşta aldığından düşükmüş bu yüzen pek sıcak bakmıyor gitmeye. ama şuda bir gerçek ki bu sene satamazsak seneye kendi bedavaya gidecek bizde bu işten en ufak bir kar etmemiş olacağız. |
Alıntı:
|
Boboooooo gitmezzzzzzzzzzzzz.. |
iyi birşey demiyorum zaten herkesin görüşü farklıdır zorla sana Bobô iyi dedirtecek halim yok istediğin gibi düşüneebilirsin özgürsün ama yiğidi öldür hakkını yeme;) |
Bobo bizim en kaliteli oyuncumuzdur. Yanında holosko ile geçen sene neler yaptığını gördük son maçlarda. Ancak boboyu kanada çekip nobreyi ileri uçta bırakan sistemle elbette boboyu göremeyiz. Bobo holosko ile oynarsa çok daha başarılı olurlar en azından ikiside futbolu biliyorlar. Nereye vuracaklarını nasıl verkaç yapacaklarını nasıl çalım atılacağını biliyorlar. Nobre gibi boş kaleye tek vuruşluk yapacak adamlar değiller en azından. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nobrede boboda holoda nihatta telloda yusufta hepside çok önemli hiçbirisini kaybetmk istemeyiz boboyu beğendim ben son maçta yerinde oynamıyor sonuçta gözönünde bulundurmak lazım hepsi zamanında çok ihtiyacımız olucak oyuncular bunu denizli ne zaman olduğunu çok iyi ayarlıyor ve oynatıyor merak etmeyin arkadaşlar |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |