![]() |
satıp parasını daa ii bi oyuncuya kullanalım... |
bu sene daha kalsın haber inşallah doğrudur!... |
Haber eski ya yok öyle bir şey... 2010'da bitiyor sözleşmesi... |
DEYVISON ROGERIO DA SILVA http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...leri/14354.jpgKişisel Bilgiler Doğum Yeri :GRAVATA/PE Doğum Tarihi :9 Haziran 1985 Uyruk:BRA Futbolcu Temsilcisi:Lisans Bilgileri Lisans No : 14354 Kulüp : BEŞİKTAŞ A.Ş. Sözleşme Başlangıç T. : 28 Temmuz 2006 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010 |
Alıntı:
|
bende sözleşmesinin bu sene biteceğini biliyorum. Ayrıca fedarasyona bildirilmemiş falan denilmiş neyi bekliyorlarmış bildirmek için :D öyle saçma birşey olurmu hisseleri satılan bir A.Ş. alınan kararlar borsaya bildirilmek zorunda |
Alıntı:
|
sözlesme 2010 da bitse bile boboyla sözlesme uzatmak sorun olmaz cünkü biz ona avrupadan daha cok para veririz yönetim al sana senede 2 miliyon euro desin bobo imzayi cakar avrupada en cok 1,5 alir hayirlisi olsun bekleyip görecez |
zaten busezon sonunda sözlesmesi bitiyor laflarini görünce baya sasiriyordum,cünkü benim bildigim sözlesmesi uzatilmisti,maasinada zam yapilmisti bunun karsiliginda.kaldiki besiktas bobo gibi bir adamin sözlesmesini 1 veya 2senelik uzatmaz,enaz 3senelik uzatir.evet haber dogrudur sözlesmesi 2011 kadar uzatilmisti.birakin tff de yazani,orada hala bjk mizin 11sampiyonlugu bulundugu yaziyor.(bilmiyorum simdi düzelttilermi ama gecen sezona dek 10 yaziyordu) |
bobonun sözleşmesi 2010dan bitiyor beyler.31 aralık 2010da bitiyor.bu da demek oluyorki 30 haziran 2010dan sonra bobo istediği kulüple görüşme hakkı var.2011 filan diye aldanmayın. |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |