![]() |
Bobô'yu Gön-der-mi-yor-uz ! Bobo'yu gitmesi için zorlayan, St. Etienne ile anlaşıp, tercümanını kovan Mustafa Denizli taktik değiştirdi. Başarılı hoca, "Biz Bobo'yu zorla göndermiyoruz. İsterse kalacaktır. Ben sadece yabancı bir 10 numara alacaksak ona yer açmaya çalışıyordum. Bobo kalırsa bize çok faydalı olur. Geçen sene şampiyon olduk, yine olabiliriz" dedi. . |
hayırlısı olsun ya.Ama bence gitmemeli |
bence gitmeli artık misyonunu tamamladı beşiktaşta hiç olmazsa biraz takıma para kazandırıp gidecekti serbes kalınca ne yapacaz bedavaya gidecek yada uçuk para teklif edecek |
Bu saatten sonra gitmez. Arda'yı neden kovmuşlar ben onu anlamadım. |
bobo bnce kalmalı ve sözlesmede imzalanmalı ve artık buyuk oynamalıyız rakıplerımz buyuk oyuncular transfer edıp artık süper ligi bırakıp cl. uefa yı dusunuo bz hala süper lig sampiyonu olma peşindeyz tmm oda önmli ama artık bır seklde dahada buyumemz gerekıo |
Hedefe bak ya. Denizlinin söyledikleri nedir böyle be. Yine şampiyon olabiliriz. Ne kadar güzel. Yahu adam Şampiyonlar ligine katılıyoruz 6 maç oynayacağız sen orda ne yapabileceksin onu söyle. Varmı C.L ile alakalı bir düşünceniz. |
gitmezzz;) |
Göndermiosalar ozaman doğru yerinde oynat boboyu sayın denizli !! |
Bobo Sol kanat oynamaz kalacaksa Forvet oynat hocam |
Türkiye`de Saat: 06:56 . |