![]() |
Tello : Beşiktaş'ta Mutluyum Başkan Yıldırım Demirören'den zam sözü alan Tello, "Benim için para sorun değil. Beşiktaş'ta mutluyum" dedi. Şilili oyuncu Antalya maçının yıldızı olurken 800 bin euro'luk ücretine zam yapılmıştı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
sen işini yaptığın sürece para sorun değil hak et yeterki |
bende bu zam olayını hiç anlamış değilim kardeşim sözleşmen ne ise onu yapmak zorundasın sana top oyna diye verilen para yok performans mış yok şuymuş bi dünya para alıyosun yılda oynıyacaksın tabi en iyi şekilde ayıptır |
Hak eden alır parasını. Ama Beşiktaş'ta bazı oyuncular hak etmediği paraları alıyor. Bu da diğerlerini zam istemeye teşvik ediyor. |
adam her seferinde mutluyum diyor hala yazıyorlar ya yok sıkıntılı zam istiyor fln serefsiz basın |
ßencede.. sürekLi zam zam nereye kadar ? |
Alıntı:
|
bizde senden memnunuz teLLo... |
bu laflarım tello ya değil öncelikle bunu belirteyim. Futbolcular boş mukaveleye imza atmıyorlar konuşup anlaşıp o mukaveleye imza atıyorlar eğer değerinin daha fazla olduğunu düşünüyorsa ona göre pazarlık yapacaktı kalkıpta sözleşme imzaladıktan sonra o daha fazla alıyo bana da zam yapın yapmazsanız benden bu kadar verim alırsınız gibi bi açıklama yapma hakkı da olmaz. futbolcu görevini yerine getirirse zaten hak ettiği değeri karşısındakinden söke söke alır. |
kötü oynadığın zamanda indirime gitmek istermisin tello hiç sanmıyorum |
Türkiye`de Saat: 07:40 . |