![]() |
Nobre'den siftah sözü http://www.fotomac.com.tr/2009/08/20...EBA96CF4Cx.jpg Ligde oynadığı iki maçı da boş geçen Brezilyalı futbolcu, Gençlerbirliği deplasmanı öncesinde iddialı konuştu. Kara Kartal'ın en büyük gol silahlarından biri olan Mert Nobre, kendinden beklenen patlamayı Gençlerbirliği karşılaşmasında gerçekleştireceğini iddia etti. İstanbul Büyükşehir ve Antalyaspor maçlarında rakip fileleri havalandıramayan siyah-beyazlı futbolcu, başkentte gol siftahı yapacağını ifade etti. Nobre , her geçen hafta takımın daha iyi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D seviyeye geleceğini belirterek, "Kendimi çok formda hissediyorum. Ankara'da mutlaka golümü atacağım. Taraftarımıza söz veriyorum" diye konuştu. Brezilyalı oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde de büyük başarılara imza atacaklarını vurgulayarak, "Gücümüzü kanıtlayacağız" dedi. fotomac |
nobre ankarada golünü atar diye düşünüyorum |
İnşallah. |
Artık gollerine basla nobre |
son vuruşlarda acayip panik yapıyor ya |
hadi bakalım Nobre görelim gollerini;) |
Hadi inşallah . |
iki macda 3 kere 5 metre kalenin önünde golü atamadin be nobre, artik su sacma sapan gol kacirma özeliginden vazgec |
Nobre'yi bilemem ama Nihat mutlaka gol atacaktır. |
E hadi bakalım patlada görelim nobre bey. |
heee bu kacinci söz....genclerbirligi maca kalecisiz cikarsa belki |
ben Nobre'ye güveniyorum atar insallah ;) |
Nobre gol atar ya . Sezon başlarken gol kralı olcam diyodu . Şimdi siftah yapcakmı die açtık gözlerimizi Türkiye'nin bana göre en beceriksiz adamından gol bekliyoruz . Gol atamazmı bu adam ? Atar .. Nihat vurur kaleciden seker nobreye çarpar gol olur .. Bi ihtimal daha var .. Ferres'in dediği gibi Gençlerbirliği ni kıyak yapar Nobre'ye kalecisiz oynarlar. Sanırım bir gol atar o zaman .. |
nobrenin beceriksizligi konusunda hemfikir olsakta abartmamak lazim konuya gelince nobreyi bilmem ama nihattan gol bekliyorum |
inşallah arkadaşlar siftahh yapcakkk.... |
ah batuhan senin yüzünden elin yabancısı kaç para alıyor vallahi her maç saç baş yolduruyor yeter nobre |
şu nobreye de kötü diyorsunuz ya...ne diyim ben size bilmem ki.. |
artık nobre konusunda cevap vermekten bıktım kötülemekten bıkmadılar bizim oyuncumuz hakkında aşalayıcı konuşmayın arkadaşlar hepsi bizim oyuncumuz bu arada bu hafta golünü atıcağını düşünüyorum |
ya arkadaslar neden hala nobrenin besiktasa faydali bir forvet oldugunu göremiyorsunuz...rakiplerimizin forvetlerine bir bakin birisi keita digeri guiza ikiside avrupada kime sorarsan sor taninan futbolcular bizimkiside nobre :D ve ikiside 2,5 milyondan fazla aldiklarini sanmiyorum ...nobreye kizmaya gerek yok dertören beyefendi sagolsun verdigi hicbir sözü yerine getirmedi yani bizleri enayi yerine koyuyor hep türkiye ayaga kalkacak , ronaldonun transferini gölgede birakacak transfer yapacagiz , querasma alirdik biz istemedik daha iyisini alicaz....bu sözlerden hangisini yerine getirdi... |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |