![]() |
Bobo Beşiktaş'ta kaldı! Bobo Beşiktaş'ta kaldı! Bir önceki hafta Beşiktaş ile Bobo’nun transferi konusunda temasa geçen ve Siyah Beyazlı kulüp ile 5.5. Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Saint-Etienne kulübü, Brezilyalı oyuncudan kesin olarak vazgeçti. Beşiktaş ile anlaşmasına rağmen, Bobo ve menajeri Juan Figer’i ikna edemeyen Fransız kulübü, dün ve bugün yaptığı görüşmeler sonrası Almanya’nın Werder Bremen kulübünde forma giyen Boubacar Sanogo’yu kadrosuna kattı. 26 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu ile 3 yıllık anlaşmaya varan Saint-Etienne kulübü, Beşiktaş kulübü yetkililerine Bobo’dan vazgeçtiklerini ve bu futbolcu ile artık ilgilenmediklerini belirttiler. 20.08.2009 Kaynak : DHA |
işte bu kötü haber |
hayırlısı olsun:) |
geçmiş olsun |
Bobo,gelmiş geçmiş en önemli yabancıdır.Yaptıkları ortada.Kalmasına çok sevindim. |
:y: pFF..kurtulamadık:mad: allah'ım bedava gtmesin su adam noluR... |
inş.eski formunu yakalar bobo..O bizim hep kötü zamanlarımızda yanımızdaydı şimdide biz onun kötü zamanlarında yanında olmalıyız..:) |
Alıntı:
|
Çok sevindim bu habere. Bobo bizim en kaliteli oyuncumuzdur. |
boboyu degerının altında satmak sacmalık olurdu ve kalmakda en dogru kararı vermıs olundu boboya daha cok ıhtıyac duyacaz |
valla ben gitmediğine çok sevindim:) |
sevinmedim desem yalan olur..Bobo'yu severim iyi bir forvet ama formunda degil bu aralar..insallah bu sene takimimiza yararli olur ve onu cok daha iyi degeri olan bi miktara satariz ;) |
oleey gitmesin tabi yaa bu habere çok sevindim işte:) |
iyi işte çalışsın şimdi kafası rahat bir şekilde inşallah bundan snraki maçlarda hep iyi oynar :) |
kalmasi iyi mi oldu kötü mü oldu görecez denizli onu sol acik oynatirsa cok kötü olur orasi kesin bobodan bu sene cok bir beklentim yok 4-5mac büyük performans gösterir 15 mac gecen senelerdeki gibi gecer varmi yokmu sahada belli olmaz |
Son günlerdeki en güzel haber. bi de şu nobreyi kenara çekse Hustafa hoca yerine bobo holoosko çift forvet ohh miss gibi |
sevinmesine cok sevindim ama denizli hoca boboyu ya kenarda oturtuyor yada sol acik oynatiyor , nobreyle bir anlasmasimi var ne bir mac nobreyi yedek görsem gam yemeyecegim... |
bobo çok iyi bir oyuncu ama kalmasına çok üzüldüm neden diye merak edenlere hemen söyliyeyim eğer devre arasındada satamassak bu adam sezon sonunda yüzde yüz bir şekilde hatta sezon bitmeden bir takımla anlaşacak ve dolayısı ile performansıda düşecek eğer beşiktaş tekrar anlaşamassa yazık olur nasıl bir beşiktaş sevgisi olduğunu kalmasına sevinen arkadaşlarımız görür yakın zamanda |
menajeri figer miydi nedir şimdiden ağzının suları akmaya başlamıştır hem bedelsiz gideceği için çok daha yüksek bir ücret alacak hemde figer denen uyuz kazanacak |
bence güzel haber avrupa kupalarında coşar bobo :D... |
kalmasına sevindim.çok fazla duracağını zannetmiyorum bizde. şamp. liginde de kendini gösterirse ileriki yıllarda daha iyi bi fiyatla satabiliriz. ama herşeyden önce sözleşme yeniletmek lazım |
Türkiye`de Saat: 02:38 . |