![]() |
İbrahim Üzülmez İkinci Kez Baba Oldu Başarılı futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in eşi Neslihan Hanım, bugün bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Üzülmez çifti, bu sabah Acıbadem Hastanesi'nde 3 kilo 840 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe Emir ismini verdi. Ela isimli kızı bulunan İbrahim Üzülmez, ikinci kez babalık sevinci yaşadı. Doğum sırasında eşi Neslihan Hanım'ın yanında bulunan Üzülmez, Ankara'ya giden Takımımız'a akşam üstü katılacak. Üzülmez çiftine çocukları ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dileriz. Besiktas Resmi Web Sitesi |
Allah anali babali büyütsün ;) |
allah bagislasin anali babali buyusun insallah |
ALLAH analı babalı büyütsün:).deli ibo bu moralle valla önümüzdeki maçta coşar:D |
allah bağışlasınn ibrahimm abii gözün aydınn... beline kuvvet üçüncüyü bekliyoruz...2-0 galipsin.... :D:D:D:D:D |
Allah Analı Babalı büyütsün Sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olur insallah :) |
allah analı bablı büyütsün herkese kısmet eder inş ilk çocuğu kızdı galiba |
Allah olmayanlarada versin. Emir bebeğede sağlıklı ömürler versin inşallah.. |
Valla bu moral ile İbo,İsmail'den formayı alır.:) Allah analı büyütsün... |
allah bağışlasın..allah analı babalı büyütsün..darısı hepimize arkadaşlar.. :) |
2. Deli geliyorr!! İsmail'den sonra da 15 yıl kadar sol back'imize transfer gerekmeyecek. :) :) Allah bağışlasın, orta yapabilen ve kafasını kaldırabilen bi topçu olur inşallah. :) |
ana, bi deli daha geldi dünyaya:D allah uzun ömürler versin Delii, insallah hayirli evlat olur... |
vayy :)keşke bu performansını maçlarada yansıtabilse :DAllah analı babalı büyütsün inşallah:) |
Allah Analı Babalı Büyütsün Uzun ÖmürLer versin. İbo Bu Hafta Doğan Bebeğin Şerefine 2-3 Tane İsabetLi Orta açar artık :D:D |
allah bağışlasın yavru kartalımıza allah uzun ömür versin inşallah:) |
adını ZARKO koy |
Allah analı babalı büyümek nasip etsin , babasına annesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun . |
Allah analı babalı büyütsün inş |
Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin:) Serinin son adamı deli İbo oldu:D:D |
bebeinn resmi yokmuuu:o:o allah ömürler versin ibo kaptaaann:D |
ibrahim inş senin gibi süratli..soldan koptumu fırtınalar koparan biri olur...inş 2 sene daha oynarsın gerçekten müthiş zevk alıyorum iboyu izlerken futbolu bırakınca çok üzülecegim..benim 1 numaralı oyuncumsun beşiktaşda..2 senedir çakılı oyandı hep hiç ileri çıkmadı ama yaşından dolayı artık bindirmeleri yapamıyordu...genede adam geçirmiyon soldan ... |
oo hayırlı olsun ibo :D Allah analı babalı büyütsün |
Sıra kimde bakalım:D |
:D yakısır deliye :D |
aleeevv bobo bobo:laugh::D:D:D:D |
Alıntı:
|
tamam canım davetiye yollicam ben size:D:D:D |
Alıntı:
|
:mad: kmmiş o:s::bawling: |
Adını bilmiyorum ama Silvada çok beğendi:D |
way annesini yhaa :D:D hayırLı oLsun deLi^mm :) |