![]() |
5 milyon Euro + Zapotocny Bursaspor'un 7 milyon Euro istediği Sercan Yıldırım için Kara Kartal'ın teklifi açık: 5 milyon Euro verelim, Zapotocny'nin bonservisini de size devredelim... Üç büyük takımın da hedefindeki isim Sercan Yıldırım için pazarlıklar kıran kırana devam ediyor... Beşiktaş Yönetimi önceki gün gerçekleştirdiği sürpriz atakla bu transferde bir adım öne geçmişti. Ancak Bursaspor’un istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle, Sercan Yıldırım transferi mutlu sonla noktalanmadı. Bursaspor, Sercan Yıldırım’ı 7 milyon Euro’a satabileceğini belirtti. Ancak Kara Kartallar bu rakama yanaşmadı ve farklı bir teklifle Yeşil-Beyazlılar’a yanıt verdi: 5 milyon Euro ve Tomas Zapotocny’nin bonservisini verelim...http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm687519.jpg |
Nobre, Holosko, Bobo, Nihat, Batuhan... 5 tane forvet var 6. şart mı? Sercan geldiğinde takıma seviye atlatacak bi futbolcu mu? 5 milyon € paramız varsa neden adam gibi bi yabancı alamıyoruz... gibi sorular uzar gider... |
Gelmesin kardeşim Ben istemiyorum Elimizde çok genç ve bundan daha iyi olmaya aday bir sürü gencimiz var Napalım bu adamı.Elimizde forvet de var zaten Bu tür adamlara 5 milyon - 10 milyon veriyorsak paf takımımız ne işe yarıyor! |
çirkef çok karakterli bir futbolcu olmsaması şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla beni düşündüren tek şey ancak onun dışında gol yollarında pozisyon bulma anlamında beşiktaşa yararı olucağı kesin ama o kadar forveti napıcaz yani gereksiz olur bir taraftanda |
ya millet batuhanin pesinde bizimkilerde degerini bilmeyip ona buna para dagtiyorlar....bence batuhana sans verilsin sercan mercan hepsi unutulur herkes batuhani konusur |
Alıntı:
5 milyon euro + zapo bencede çok sercan için . |
Sercan'a o kadar para verilmez bence |
para cok ama alalım derim bn |
ya sercan a mı yok çekiyosunuz ismail i aldık 5,5 milyona ben memnunum 19-20 yaşında 2 senedir tsl de oynuyor bilekleri mükemmel hızı çok iyi daha ne olucak bence kaçırılmamalı. benim herzman hayalim batuhan ile sercanın yanyana oynaması gerekirse 7 milyon verilip alınsın. heleki avrupa kupalrındaki yabancı sınırlaması gelirse bu adamlar çok değerlenicek |
Bırakın gitsin feneve veya geseye de futbol hayatı bitsin. |
Ya Gelsin Besiktas'a. Benimde hayallerim hep Batuhan ile Sercan'i bir arada gormek.. Bence super bir transfer olur. Gelecegimiz icin cok iyi olucak. Ama Batuhan'ida golgede birakmamak lazim. |
Aslında iyi gibi gözüküyor fakat Zapotocny'de yaptığı hatayı örtbas etmek istiyor. Hesaplayalım: - Sercan 5 Milyon - Zapotocny'e hatırlarsınız bonservis bedeli olarak 4 Milyon'dan fazla verdik. Böylece zapotocny'e verdiğimiz paralarda bir anlamda uçmuş oluyor.Nereden baksanız 9.5Milyon'u bulur...Euro mu Dolar mı bilemem? Durum vahim... |
Alıntı:
süper olur aslinda, ama zapo'nun degeri 4 milyondan az deil + 5 milyon euro da nakit, etti 9 milyon euro... Cook fazla Sercan icin, bu kadar etmez bence! Sirf 3 büyükler pesinde oldugu icin fiyat bu kadar yükseldi, normalde 5 milyondan fazla olmamasi gerekiyo... |
sercan şuan first class takıma gidecek 1-2 oyuncudan biri bizimle şampiyonlar liginde boy gösterebilir şuan batuhan yok ama acilen kazanılmalı beşiktaş zaten forvetsiz oynuyor nobre bize hep engel oluyor millet gol rekoru kırıyor bize nobre bir gol atsın diye dua ediyoruz nobre topçu falan değil bobo gibi adam tek forvet oynasa rahat belediye maçını alırdık antalya maçında 70 dakka beklemezdik keşke sercanı alsak ama şuan alamyız sezon sonu nobreyi gönderirsek alabiliriz |
forvet koleksiyonu yabıorus:D |
Hiç gerek yok, bırakın Gayse ve ezikler bayılsın o kadar para, biz bayılmayalım...Sercan'ın kendini geliştireceğinie de inanmıyorum, düz bi forvet bence...Büyüklere gelince göreceğiz zaten neler yapabileceğini... |
Alıntı:
|
böyle bi transfer yapıcaklarını sanmıorum. |
sercan kımdırde 7 mılyon eurolardan bahsedılıyor ya alınsa bu takımda 18 e zor gırer o kadar forvetımız var batuhan 10 tane sercan eder yönetim ezeli rakıplere calım atayım dıye sacmalamaya başladı ya |
cok yersis ßi transFer oLur.. zaten ßiton Forvetimis war ayrıca sercan o kdr edmes.. |
Bence forvetimiz o kadar fazla olduğu halde hala sıkıntımız var..Bobo sakat,Nobre formsuz,Nihat'ın zamana ihtiyacı var diyoruz,Holosko bir iyi bir kötü..Sercan gelirse en azından buradaki sıkıntımızı giderebiliriz..Ayrıca güzelde bir teklif..Ama hala birr yıldızz bekliyoruzz başkann... |
alalım bitsin ya ileride genc 11 kurmak istersek :D -------korcan------- rıdvan--i.kaş--xxxx---ismail ----necip--onur----- muhammed--serdar ozkan batuhan--sercan manyak kadro olur :D |
Yuh Be zapoyu harcamaya değmez cok para |
Zapo + Nobre versinler biz de kurtulalım. Daha para vermesinler alcaklarsa vazgeçtim fikrimden. :D |
zapo'yu vermesinler temelli ya bıktık artık su yabancılardan zarr etmekten gınaa geldi... |
sercan gerçekten çok iyi oyncu ben gelmesne sevnrm |
bence teklif söyle olmali zapo +2miliyon tl |
galatasarayda ki hakan -arif ikilisini bizde batuhan sercan şeklinde yapabiliriz uzun yıllar hizmet edebilir bu ikili..adam süratli teknik 1-2 sene sonrasını düsünürsek yabancı hakkını baska bölgelere kullanırız...bence alınmasında fayda var gelecek var sercanda |
şu takımda hiç görmek istemediğim bir adam sercan bence öyle şişirdikleri kadar süper bi oyuncuda değil. umarım öyle uçuk rakamlar falan verilmez |
yuh ! |
sercanı cok severım ıyıde futbolcudur ama forvete ıhtıyacımız yok bizim |
valla cocuk cok iyi bence alinirsa sanki kar ettirir gibi geliyor bana |
cocuk iyi olabilir ama bizim forvet oyuncusuna ihtiyacimiz yokki..napcaz o kadar forvet oyuncusunu ? bence gelirse gereksiz transfer olur..Batuhan gelsin geri yeter..bize bir 10 numara lazim ama oda balon oldu.. |
Türkiye`de Saat: 04:30 . |