![]() |
Erhan döküldü Beşiktaş'ın Ankaraspor'dan renklerine bağladığı Erhan Güven, dünkü karşılaşmada tam anlamıyla döküldü. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm690035.jpg Savunmanın sağında sık sık hücumlara katılan Erhan’ın yaptığı hiçbir orta yerini bulmadı. Genç futbolcu, ikinci yarının başlamasıyla birlikte yerini Karşıyaka’dan alınan Rıdvan Şimşek’e bıraktı. fanatik |
Alindigina da cok karsiydim.beni yaniltmadi..ama ridvan mutis bir adam iyiki almisiz |
erhan geldiğinden beri en kötü oyununu oynadı böyle oynayan bir oyuncu olmadığını biliyorum diğer maçlardan daha iyi oynıcaktır erhanı beğeniyorum ben ancak rıdvan gerçekten yüz güldürdü |
Rıdvanı tercih ederim. |
Bu adamı gidip Aydın'la takas ettiğimiz aklıma geldikçe çıldırıyorum........ |
Ya genç adam tecrübesi yok . Büyük futbolcular bile form düşüklüğü yaşayabiliyor . Onunda yaşaması normal . |
Alıntı:
Erhan büyük takımdaki 3. maçında savunma yönü iyi, hücum yönü kötüydü. Genel olarak bakıldığında savunmasında gökhan zanı yaşamış bu takım için savunmada iyi bir alternatiftir.Daha da iyi olacaktır. |
evet erhan hücum olarak kötydü bu maç ama bnde erhanı beğeniorm, bu maç dışında gerçekten iyi oynuyordu, en çokta mücadeleci yapısnı sevdm erhanın |
Alıntı:
erhan 28 yasında |
1 maç kötü oynadığı diye yerin dibine sokun çocuğu aferim . |
Türkiye`de Saat: 01:42 . |