![]() |
Erhan yedek olarak alındı zaten, fazla bir şey demek istemiyorum onun için, ilk 11 oyuncusu olamaz Beşiktaş'ta, yedekte belki işte...Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Denizli'nin beğenmeyip gönderdiği Sedardan asla iyi değil... |
rıdvan şımarmazsa seneye milli takıma bile gider... bu erhan halı saha topçusu buna karşılık aydın karabulut verildi... bunun sorumluları hesabını vermeli... |
Ridvan iyi olmasina iyide ben birtek Ridvanin gereksiz calimlarina kiziyorum.Her an topu kaptircak gibi geliyor bana.Rakip kontra ataga kalkacak pozisyonlarda riske girip calim atma huyundan vazgecerse dört dörtlük oyuncu aslinda. |
Rıdvan ı beğendim ben erhan da kararsızım |
Erhan bu takımın oyuncu olacak bir oyuncu değil.! |
çok gereksis bir transferdi erhan.. bence rıdvan daha verimli olur sağ kanatımızda.. son 45 dakikada o ümidi hepimize aşıladı |
Takım komple olarak döküldüğü için Erhan ' a hemen sert çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hani herkes çok iyi olur Erhan kötü olur eleştiririz. Ama herkes o kadar dökük ve formsuz ki . Tek bi kişiye yoğunlaşmamalı eleştiriler... Allah sonumuzu hayır etsin. |
Alıntı:
veysel, tuna, fahri, ali tandogan, daha bir sürü ismi aklima gelmeyen...alacaksaniz ridvan,ismail gibilerini alin...bunlar genc ve gelecek vaad ediyoyorlar:) |
serdar kurtuluşu pas geçip bu adamı aldığımıza hala inanamıyorum!... şu durumda rıdvanı tercih ederim... |
Türkiye`de Saat: 07:33 . |