![]() |
olmayan şeyden geçmez zaten |
bu kadroyla büyük hedeflere koşmak.. başkanın büyük hedef anlayışı farklı sanırım.. |
valla hocam başkanım bu takım bu kadro ile ligde ve avrupada fark yer |
ins ikinci 8 gelmez |
pehh . . . |
hangi akıldan bahsediyo snde akıl var mı başkan ya biraz akıl versa çek ellerini beşiktaşımın üstünden |
Of Off COk sıkıntılı günler geçiriyoruz |
varya bi tane yöneticimiz bile futboldan anlamıyo!.... demirören zaten anlamıyo hala transfer yapıcaz falan demiş.!.... |
kac aydir hoca 10,5 numara diye bagiriyor niye geregini yapmadin be baskan, okadar para harvurup haraman savurdun simdi tam zamaniyken pintilik yapmaya basladin, insallah ocak ayinda senden kurtulucagiz |
Ben sahsen sayin demirören allah birdir dese bile artik inanmam.ben kendi adima agzindan cikan hicbir lafi kaile almiyorum,umursamiyorum cünkü sonunda hayalkirikligi olacagini artik biliyorum bunu sanirim bircok bjk sevdalisida biliyor.allahtan artik tek dilegim var,sampoiyonluk basari para mal mülk degil sadece sayin demirörenin baskanliktan ocak ayinda kovulmasini görmek.eyer bunu göremeden gidersem gözüm acik gitmis olurum.ama benden yinede kurtulamaz vallahide billahide ahirette bile iki elim yakasinda olacak,ben kendi adima besiktasimin haklarini böyle savurdugu icin hakkimi helal etmiyorum ona.elbette birgün hesap soracaktir bu camia,belki yarin belki yarindanda yakin |
Türkiye`de Saat: 23:39 . |