![]() |
'Futbolumla yanıt vereceğim' http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm691728.jpg Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında 90 dakika mücadele eden, ancak çok kötü bir görüntü çizen Nihat, Mustafa Denizli ile Fatih Terim’e teşekkür etti. “Saha dışında konuşmaya gerek yok” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli oyuncu, “Her iki hocamın duydukları güveni boşa çıkarmamak için çalışıyorum. Her zaman büyük beklentileri beraberimde getirdim ve hep sahada eleştirilere yanıt verdim. Yine öyle olacak. Zor günlerimde bana sahip çıkan hocalarıma teşekkür ederim. Zamana ihtiyacım olduğu doğru, ancak takımım benden gol bekliyor. Beklenen patlamayı en kısa sürede yapacağım. Gaziantepspor maçı benim için ayrı bir önem taşıyor. İnönü’de uzun bir aranın ardından taraftarlarla buluşacağım” dedi. Fanatik |
nihat senden beklediğimiz çok şey var tabi orta sahada yaratıcı oyuncular gelince daha rahatlıcaktır mesela yusuf gelince ben nihattan gol beklicem |
İnşallah Nihat. |
İnşallah..... |
nihat bi ritmini bulsa delgado dnüp ii olsa ooff off hayaller gerçek olsaa..:p:D inşallah form grafiin yükselir bi an önce...seni beklioruz nihaaatt;) |
sabrla beklıorz nıhat .... |
Her iki hocan değil bzde sana güveniyorzz..... |
nihatin donusu kedinlikle mhtesem olacak adim gibi biliyorum ve 2 mactir bunuda goruyorum ben nihatta biraz daha guclenmeye ihtiyaci var sonra en az 15 golu bulacak bu sezon |
Yıpratıyorlar ya... |
hadi nihat taraftarın karsısında yap patlamanı |
Türkiye`de Saat: 08:16 . |